bensuyp
Femtopat
bağlıydı kulaklık kayıttan yürüt kısmı nerdeydi unuttum dkfhgdfkjgGörüntüyü eklediğinde kulaklığın bilgisayara bağlı mıydı? Kayıttan yürüt kısmının görüntüsünü ekleyin.
bağlıydı kulaklık kayıttan yürüt kısmı nerdeydi unuttum dkfhgdfkjgGörüntüyü eklediğinde kulaklığın bilgisayara bağlı mıydı? Kayıttan yürüt kısmının görüntüsünü ekleyin.
Eklediğiniz bu görüntüde soldaki sekme.bağlıydı kulaklık kayıttan yürüt kısmı nerdeydi unuttum dkfhgdfkjg
Kulaklığın bilgisayarda bağlı olduğuna emin misin? Kontrol etmeni öneririm.ya normalde şey olması gerekmiyo mu
şurda bi ok şeyi hapörleri ayarlayabiliyodun
Eki Görüntüle 2432280
Benim de teyit etmeye çalıştığım şey o ama arkadaş sorularıma soruyla cevap veriyor.Kulaklığın bilgisayarda bağlı olduğuna emin misin? Kontrol etmeni öneririm.
Laptopun dahili mikrofonu çalışmıyor. Kulaklığının mikrofonunu kullanması için yardımcı oluyoruz.Arkadaşın mikrofonu hiç çalışmıyor. Mikrofon sınattırdım ses yok dedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.