bensuyp Femtopat Katılım 24 Şubat 2025 Mesajlar 15 24 Şubat 2025 #31 bymfw4 dedi: Görüntüyü eklediğinde kulaklığın bilgisayara bağlı mıydı? Kayıttan yürüt kısmının görüntüsünü ekleyin. Genişletmek için tıkla... bağlıydı kulaklık kayıttan yürüt kısmı nerdeydi unuttum dkfhgdfkjg
bymfw4 dedi: Görüntüyü eklediğinde kulaklığın bilgisayara bağlı mıydı? Kayıttan yürüt kısmının görüntüsünü ekleyin. Genişletmek için tıkla... bağlıydı kulaklık kayıttan yürüt kısmı nerdeydi unuttum dkfhgdfkjg
Enlightened Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 556 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #32 Hocam siz kulaklığın mikrofonunu ve hoparlörünü tek jakla mı çift jakla mı takıyorsunuz?
bymfw4 Hectopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2.332 Çözümler 32 Yer Bayerische Motoren Werke AG Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #33 bensuyp dedi: bağlıydı kulaklık kayıttan yürüt kısmı nerdeydi unuttum dkfhgdfkjg Genişletmek için tıkla... Eklediğiniz bu görüntüde soldaki sekme.
bensuyp dedi: bağlıydı kulaklık kayıttan yürüt kısmı nerdeydi unuttum dkfhgdfkjg Genişletmek için tıkla... Eklediğiniz bu görüntüde soldaki sekme.
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.016 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #34 bensuyp dedi: ya normalde şey olması gerekmiyo mu şurda bi ok şeyi hapörleri ayarlayabiliyodun Eki Görüntüle 2432280 Genişletmek için tıkla... Kulaklığın bilgisayarda bağlı olduğuna emin misin? Kontrol etmeni öneririm. Forumda yenisiniz sanırım, bu forumda yazım kurallarına uymamak yasaktır. Random ve benzeri şeyler yasaktır. Lütfen yazım kurallarına uyalım.
bensuyp dedi: ya normalde şey olması gerekmiyo mu şurda bi ok şeyi hapörleri ayarlayabiliyodun Eki Görüntüle 2432280 Genişletmek için tıkla... Kulaklığın bilgisayarda bağlı olduğuna emin misin? Kontrol etmeni öneririm. Forumda yenisiniz sanırım, bu forumda yazım kurallarına uymamak yasaktır. Random ve benzeri şeyler yasaktır. Lütfen yazım kurallarına uyalım.
bymfw4 Hectopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2.332 Çözümler 32 Yer Bayerische Motoren Werke AG Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #35 Thomas Musk dedi: Kulaklığın bilgisayarda bağlı olduğuna emin misin? Kontrol etmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Benim de teyit etmeye çalıştığım şey o ama arkadaş sorularıma soruyla cevap veriyor.
Thomas Musk dedi: Kulaklığın bilgisayarda bağlı olduğuna emin misin? Kontrol etmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Benim de teyit etmeye çalıştığım şey o ama arkadaş sorularıma soruyla cevap veriyor.
Enlightened Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 556 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #36 Arkadaşın mikrofonu hiç çalışmıyor. Mikrofon sınattırdım ses yok dedi.
bymfw4 Hectopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2.332 Çözümler 32 Yer Bayerische Motoren Werke AG Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #37 Enlightened dedi: Arkadaşın mikrofonu hiç çalışmıyor. Mikrofon sınattırdım ses yok dedi. Genişletmek için tıkla... Laptopun dahili mikrofonu çalışmıyor. Kulaklığının mikrofonunu kullanması için yardımcı oluyoruz.
Enlightened dedi: Arkadaşın mikrofonu hiç çalışmıyor. Mikrofon sınattırdım ses yok dedi. Genişletmek için tıkla... Laptopun dahili mikrofonu çalışmıyor. Kulaklığının mikrofonunu kullanması için yardımcı oluyoruz.
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.016 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #38 Arkadaş uyarı yedi sanırım, konuya cevap vermiyor.
munzay Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 1.377 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #39 Arkadaş çözüm yöntemlerine yanıt vermedi.
Enlightened Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 556 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #40 İnşallah arkadaş mikrofon jakını takmıştır. Boşuna uğraşmış olmayalım.