G GhoulTaha Zeptopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar yazılıma yeni başlayacağım ufaktan Node.js'ye başladım ama yeterli kaynağım ve bilgim yok. Önerilerinizi bekliyor olacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2022
Arkadaşlar yazılıma yeni başlayacağım ufaktan Node.js'ye başladım ama yeterli kaynağım ve bilgim yok. Önerilerinizi bekliyor olacağım.
lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.520 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #2 GhoulTaha dedi: Arkadaşlar yazılıma yeni başlayacağım ufaktan Node.js'ye başladım ama yeterli kaynağım ve bilgim yok. Önerilerinizi bekliyor olacağım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İngilizceniz var ise ve bu tarz işlere yatkınsanız çok daha kolay kavrayacaksınız.
GhoulTaha dedi: Arkadaşlar yazılıma yeni başlayacağım ufaktan Node.js'ye başladım ama yeterli kaynağım ve bilgim yok. Önerilerinizi bekliyor olacağım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İngilizceniz var ise ve bu tarz işlere yatkınsanız çok daha kolay kavrayacaksınız.
G GhoulTaha Zeptopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #3 lynch01 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İngilizceniz var ise ve bu tarz işlere yatkınsanız çok daha kolay kavrayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Zaten bu kaynağı kullanıyorum adam gerçekten süper anlatıyor.
lynch01 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İngilizceniz var ise ve bu tarz işlere yatkınsanız çok daha kolay kavrayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Zaten bu kaynağı kullanıyorum adam gerçekten süper anlatıyor.
lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.520 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #4 GhoulTaha dedi: Zaten bu kaynağı kullanıyorum adam gerçekten süper anlatıyor. Genişletmek için tıkla... Bende yapıyorum bot işini hazır altyapı ile başvuru yapıp active developer rozeti alabilirsiniz çok hoş duruyor yakın zamanda bende alacağım.
GhoulTaha dedi: Zaten bu kaynağı kullanıyorum adam gerçekten süper anlatıyor. Genişletmek için tıkla... Bende yapıyorum bot işini hazır altyapı ile başvuru yapıp active developer rozeti alabilirsiniz çok hoş duruyor yakın zamanda bende alacağım.
G GhoulTaha Zeptopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #5 lynch01 dedi: Bende yapıyorum bot işini hazır altyapı ile başvuru yapıp active developer rozeti alabilirsiniz çok hoş duruyor yakın zamanda bende alacağım. Genişletmek için tıkla... Active developer rolunu almak için bir video var mıdır?
lynch01 dedi: Bende yapıyorum bot işini hazır altyapı ile başvuru yapıp active developer rozeti alabilirsiniz çok hoş duruyor yakın zamanda bende alacağım. Genişletmek için tıkla... Active developer rolunu almak için bir video var mıdır?
lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.520 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #6 GhoulTaha dedi: Active developer rolunu almak için bir video var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
GhoulTaha dedi: Active developer rolunu almak için bir video var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
RedisCache Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 63 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #7 GhoulTaha dedi: Arkadaşlar yazılıma yeni başlayacağım ufaktan Node.js'ye başladım ama yeterli kaynağım ve bilgim yok. Önerilerinizi bekliyor olacağım. Genişletmek için tıkla... Python da kullanabilirsin. Eğer temel dinamiklerini biliyorsan bot yazman da oldukça kolay olur. discord.py kütüphanesini kullanabilirsin.
GhoulTaha dedi: Arkadaşlar yazılıma yeni başlayacağım ufaktan Node.js'ye başladım ama yeterli kaynağım ve bilgim yok. Önerilerinizi bekliyor olacağım. Genişletmek için tıkla... Python da kullanabilirsin. Eğer temel dinamiklerini biliyorsan bot yazman da oldukça kolay olur. discord.py kütüphanesini kullanabilirsin.
lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.520 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #8 RedisCache dedi: Python da kullanabilirsin. Eğer temel dinamiklerini biliyorsan bot yazman da oldukça kolay olur. discord.py kütüphanesini kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Phython ile Discord bot mu yapacak?
RedisCache dedi: Python da kullanabilirsin. Eğer temel dinamiklerini biliyorsan bot yazman da oldukça kolay olur. discord.py kütüphanesini kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Phython ile Discord bot mu yapacak?
RedisCache Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 63 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #9 lynch01 dedi: Phython ile Discord bot mu yapacak? Genişletmek için tıkla... Evet. Python Discord botu yapma konusunda JS ile neredeyse aynı kapasiteye sahip. Gayet de profesyonel botlar yapılabilir.
lynch01 dedi: Phython ile Discord bot mu yapacak? Genişletmek için tıkla... Evet. Python Discord botu yapma konusunda JS ile neredeyse aynı kapasiteye sahip. Gayet de profesyonel botlar yapılabilir.