Discord'da panel yolu ile bilgim dağıtılıyor

Demek ki yanlış şekilde denemişsiniz. Savcılığa suç duyurusu yaptıktan sonra birazcık paraya kıyarsanız karşıdaki kişi bulunuyor. Ayrıca tek başınıza uğraşamazsın. Avukat da şart.

CİMER ile denedim fakat işe yaramadı tabii ki araya avukat vs girerse çözülür ki bunun için uğraşmaya değmeyeceğine kanaat getirdim devletin hatası yüzünden dağılan bilgilerimizin neden ceremesini biz çekiyoruz.

Ya olay benim paylaşılmam değil aslında ailemin numarasınıda insanlara atılıyor sadece bu duruma rahatsız oluyorum.
Suç duyurusunda bulunabilirsiniz reşit değilseniz aileniz ile müracaat ederek. Gerekli işlemler yapılacaktır. Bir daha da rahatsız edilmezsiniz o kişiler tarafından.

Ya olay benim paylaşılmam değil aslında ailemin numarasınıda insanlara atılıyor sadece bu duruma rahatsız.

Dostum empati kuruyorum da ben de aşırı rahatsız olurum bence avukatla iletişime geç bu gibi durumlarda Discord kişinin bütün bilgilerini veriyor diye biliyorum geçmiş olsun.

Sonuca varılmadı gibi cevap geldi 2 defa çoçuğun izini bulamadım fakat sesi vb var. Kanıtlarıyla beraber detaylı yazdığım halde sonuca varılmadı gibi bir mesaj yazdılar maalesef.

Canınızı çok ciddi bir şekilde sıkarlar ise annenize babanıza mesaj yakınlarınıza hakaret çağrı atmalar en can sıkıcı olanı bomba ihbarı vs. o zaman ailenize anlatın durumu sorun çıkmaz çünkü bu bilgileri siz vermediniz devlet verdi.

CİMER ile denedim fakat işe yaramadı tabii ki araya avukat vs girerse çözülür ki bunun için uğraşmaya değmeyeceğine kanaat getirdim devletin hatası yüzünden dağılan bilgilerimizin neden ceremesini biz çekiyoruz.

Bro aslında bu konuda haklısın MERNİS data her yıl patlatılıyor benim rahatsız olduğum konu ailesel konu onun dışında benim dağıtılmamda sorun yok görmezden gelmek dışında yapcağım bir şey yok sanırsam.

Suç duyurusunda bulunabilirsiniz reşit değilseniz aileniz ile müracaat ederek. Gerekli işlemler yapılacaktır. Bir daha da rahatsız edilmezsiniz o kişiler tarafından.

20 yaşındayım. Ailemle bu konuyu konuşsam saçma bulacaklarını düşünüyorum. Yalnız açmam benim için iyi olacaktır.

Sonuca varılmadı gibi cevap geldi 2 defa çoçuğun izini bulamadım fakat sesi vb var. Kanıtlarıyla beraber detaylı yazdığım halde sonuca varılmadı gibi bir mesaj yazdılar maalesef.
Bu iş CİMER ile çözülecek bir şey değil. Savcılığa müracaat etmeden çözülmez.

Bro aslında bu konuda haklısın MERNİS data her yıl patlatılıyor benim rahatsız olduğum konu ailesel konu onun dışında benim dağıtılmamda sorun yok görmezden gelmek dışında yapcağım bir şey yok sanırsam.

Aynen öyle hocam benim de annemi aramaya kalkıştılar yok bomba ihbarı yolluyoruz sokağa çıkda *ldürelim seni falan cidden çok bomboş bir olay bu data olayı bunu yapanlar da genelde 12 yaşında çocuklar zaten.

Merhaba olay Discord public sunucusunda oluyor. Yayında yanlışlıkla ÖSYM bilgimi gösterdim ve panelim çıkartılıp insanlara inatla dağıtıyor. Bu şahıs kim olduğunu hiçbir türlü bilmiyorum ne yapmam gerekiyor acaba? CİMER'e şikayet yazdım ilgilenmiyorlar bile.
Sen de onlarınkini dağıt?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı