mayroxoi Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 677 Çözümler 3 14 Nisan 2023 #1 Discord'da paylaşılan bir videoyu indirmeye çalışıyorum normalde linke bastığımızda indirmesi gerekiyor ama indirmiyor. Nasıl indirebilirim videoyu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Discord'da paylaşılan bir videoyu indirmeye çalışıyorum normalde linke bastığımızda indirmesi gerekiyor ama indirmiyor. Nasıl indirebilirim videoyu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
4 472107 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.475 Çözümler 34 14 Nisan 2023 #2 mayroxoi dedi: Discord'da paylaşılan bir videoyu indirmeye çalışıyorum normalde linke bastığımızda indirmesi gerekiyor ama indirmiyor. Nasıl indirebilirim videoyu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videonun sağ üst kısmında indir gibi bir simge var mı? Sağ tık yapıp bağlantıyı tarayıcı üzerinden açmayı deneyebilirsiniz oluyorsa.
mayroxoi dedi: Discord'da paylaşılan bir videoyu indirmeye çalışıyorum normalde linke bastığımızda indirmesi gerekiyor ama indirmiyor. Nasıl indirebilirim videoyu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videonun sağ üst kısmında indir gibi bir simge var mı? Sağ tık yapıp bağlantıyı tarayıcı üzerinden açmayı deneyebilirsiniz oluyorsa.
mayroxoi Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 677 Çözümler 3 14 Nisan 2023 #3 472107 dedi: Videonun sağ üst kısmında indir gibi bir simge var mı? Sağ tık yapıp bağlantıyı tarayıcı üzerinden açmayı deneyebilirsiniz oluyorsa. Genişletmek için tıkla... Denedim bağlantıyı Google'a yapıştırdığımdada olmuyor sağ üst kısmında indir diye bir şeyde yok.
472107 dedi: Videonun sağ üst kısmında indir gibi bir simge var mı? Sağ tık yapıp bağlantıyı tarayıcı üzerinden açmayı deneyebilirsiniz oluyorsa. Genişletmek için tıkla... Denedim bağlantıyı Google'a yapıştırdığımdada olmuyor sağ üst kısmında indir diye bir şeyde yok.