Discord'da ses gelmiyor

RRZeRos

Decapat
Merhaba,
Ben bugün PC'ye format attım ve Discord'u kurdum ama Discord'a girdiğimde karşı tarafın sesi bana gelmiyordu ve benimki de gitmiyordu. Ayarlardan aygıtları da seçtim hiçbir türlü düzelmedi. Mikrofonu çıkartınca ses geliyor takınca ses gelmiyor ve gitmiyor. Bunun sorunu nedir acaba? Çözüm verir misiniz? Daha önce böyle bir şey yaşamadım. Web üzerinden DC girince hiçbir sorun olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Ben bugün PC'ye format attım ve Discord'u kurdum ama Discord'a girdiğimde karşı tarafın sesi bana gelmiyordu ve benimki de gitmiyordu. Ayarlardan aygıtları da seçtim hiçbir türlü düzelmedi. Mikrofonu çıkartınca ses geliyor takınca ses gelmiyor ve gitmiyor. Bunun sorunu nedir acaba? Çözüm verir misiniz? Daha önce böyle bir şey yaşamadım. Web üzerinden DC girince hiçbir sorun olmuyor.

Discord'u silip yükleyin başka bir çözüm yok gibi bir de ses ayarlarından hoparlörü ve mikrofonu seçin.

Laptop mu masaüstü mü?
masaüstü
Kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi?
yok olmadı denedim
Merhaba,
sounu çözdüm galiba
dc de gürültü azaltma özelliğini kapatınca sorun ortadan kalkıyor mic i heralde aynı olarak görüyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı