Discord'da ses kesik gidiyor

Kaan5555

Zeptopat
Daha fazla  
Discord'da arkadaşımla konuşurken bana bir anda sesin kesik geliyor dedi. Arkadaşımı geri aradım ama yine ses kesik gidiyordu yeniden başlattım bu da işe yaramadı. Kesik ses sorunu nasıl çözülür bilen var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gürültü Engelleyici modu açık olabilir. Kulaklığınızın uygulaması varsa oradan kontrol edin, yoksa discord > ayarlar > ses ve görüntü > en altta görültü engelleme var onu yok olarak ayarlayın veya standart olarak ayarlayıp deneyin. Fakat Kulaklığınızın uygulaması varsa yine işe yaramayabilir uygulamasından da gürültü engelleme modunu kapatmanız gerekecektir muhtemelen.

Discord'da arkadaşımla konuşurken bana bir anda sesin kesik geliyor dedi. Arkadaşımı geri aradım ama yine ses kesik gidiyordu yeniden başlattım bu da işe yaramadı. Kesik ses sorunu nasıl çözülür bilen var mi?
İnternet değerlerin normalse ve Discord'da "Bas Konuş" yerine "Ses Etkinliği" kullanıyorsan "Discord > Ayarlar > Ses ve Görüntü > Giriş Duyarlılığı" seçeneğini kontrol et. Eğer orası "Giriş hassasiyetini otomatik belirle" olarak işaretli değilse tiki kaldır ve beyaz barı kısık ses tonunun desibeline çek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı