Discord'da sesli sohbete girildiğinde programdan atıyor

Cardan Adam

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Benim için çok zor moral bozan bir durum oldu. Ayarlardan ses ve görüntüye girdiğim anda beni Discord'dan atıyor. Çok moralim bozuldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. İşletim sisteminiz nedir? Hatayı bilgisayar üzerinden mi yoksa mobil uygulama üzerinden mi alıyorsunuz? Bilgisayar üzerinden aldığınızı varsayarak, öncelikle programı görev yöneticisinden görevi sonlandır diyerek tamamen kapatın. Ardından masaüstünde uygulamaya sağ tıklayıp programı yönetici olarak çalıştırın. Tekrardan sesli bir sohbete katılmayı deneyin. Hata devam ediyorsa Windows arama çubuğuna, program ekle veya kaldır seçeneğine gelin. Uygulamalar ve özellikler bölümünden Discord`u tamamen kaldırıp, hem farklı hem aynı tarayıcınız üzerinden Discord`u yüklemeden WEB sayfası üzerinden çalıştırıp, sesli sohbete katılmayı deneyin. Sorun WEB sayfası üzerinden giriş yapıp, sesli sohbete katıldığınızda düzeliyorsa, Discord`u indirmiş olduğunuz tarayıcı yerine farklı bir tarayıcı indirerek, Discord`u oradan indirmeyi deneyin. Ardından tekrardan sesli sohbete giriş yapın. Sorun yalnızca programı indirdiğinizde açığa çıkıyorsa Discord Desteğe ulaşarak probleminiz hakkında teknik destek isteyin.

Dosya Ekleri

• ekran görüntüsü.png
    ekran görüntüsü.png
    156,1 KB · Görüntüleme: 67

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı