Çözüldü Discord'da seslideyken diğer sesler gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xxeash

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: İntel İ7 3770S
GPU: GTX 1050Tİ
RAM: 16 GB
XBOX SERİES S
Meslek
Öğrenci
Başlıkta yazdığım gibi Discord da sesli sohbetteyken arkada oyun açık oyunun ve YouTube açarsam sesi gelmiyor sadece Discord'un sesi var. Bunun çözümü var mı? Windows 8.1 kullanıyorum + Bluetooth kulaklık kullanıyorum.

Çözüm
Bluetooth kulaklık kullanıyorsan normal discord ayarları üzerinden girişi Microphone Array yap çıkışı Speaker/ Headphone (Realtek Audio) yap sorunun çözülecek.
Şu iki ayarı kontrol edebilir misiniz ?

Ses denetim masası:

Discord ses ve görüntü:

Hayır çalışmadı maalesef.

Bluetooth kulaklık kullanmanızla alakalı olabilir, bilgisayarlarda genel olarak BT kulaklığı hem giriş hem çıkış olarak kullanınca sıkıntılar olabiliyor. Girişi farklı bir cihaz yapıp dener misiniz? Belki sizde de sorun öyle bir şeydir.

Hoparlör kullanırken olmuyor her şeyin sesi geliyor.

Çıkışı kulaklık yapıp, girişi farklı bir cihaz seçtiğinizde kulaklıktan her şeyin sesi geliyor mu?

Yeni kablolu kulaklık almak cozum herhalde.

Yeni kablolu kulaklık almak cozum herhalde.

Hocam zamanında bilgisayarda JBL T500BT kullanıyordum, kulaklığı hem mikrofon hem kulaklık olarak kullandığımda ben de sizin gibi sorunlar yaşıyordum, kablolu bir mikrofon kullanıp, kulaklığı sadece kulaklık olarak olarak kullanıp çözüm bulmuştum.

Bluetooth kulaklık kullanıyorsan normal discord ayarları üzerinden girişi Microphone Array yap çıkışı Speaker/ Headphone (Realtek Audio) yap sorunun çözülecek.

Çözüm

Deneyeceğim.

Bluetooth kulaklık kullanıyorsan normal Discord ayarları üzerinden girişi microphone array yap çıkışı speaker/ headphone (Realtek Audio) yap sorunun çözülecek.

Sorunum cozuldu teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…