Discord'da son gelen bildirimler nasıl görülür?

Leonteus

Hectopat
Katılım
22 Kasım 2017
Mesajlar
56
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar iyi akşamlar, Discord'u aktif olarak kullanıyorum. Bir kaç tane yayıncının yada çok kişinin olduğu sunucularda varım, elimden geldiği kadarı ile kullanmadığım sunucuların tüm bildirimleri kapatıp, bahsetlerini de bastırıyorum. Ansızın bir bildirim sesi geliyor bende düzenli kullandığım Discordları kontrol ediyorum fakat onlardan gelmediğini görüyorum, hangi sunucudan geldiğini de öğrenemiyorum. Buraya konu açmadan önce biraz araştırdım. Discordun gelen kutusu diye bir yer varmış ama orayı da çözemedim. Alttaki şekilde tüm sunuculardaki tüm odaların bildirimlerini gösteriyor maşallah, okunmamış kısmın da zaman göre de sıralamadığı için en son bildirimi göremiyorum. Siz bu sorunla nasıl başa çıkıyorsunuz. Yada bu sorunu için bir çözümünüz var mı?
(Not: Bazı bildirimler bana gelmiyor, ses çıkıyor ama altta bildirim olarak gözükmüyor aslında bildirim baloncuğu olarak çıksa hiçbir sorun olmucak.)
1.png2.png
 
indir.png

Kırmızı ile işaretli yerden ana sayfaya geldikten sonra yeşille işaretli yerden gelen kutusunu açıyorsun. Burada gelen bildirimler var ama sunucu sessizdeyse buraya düşmez yanı sadece bildirim sesi çıkartan şeyler buraya düşüyor sonra bahsedilenler ve okunmamışlar olarak 2 farklı yer var bahsedilenler taglendiğin, okunmamışsa sadece gelen mesajlar var. bu şekilde bildirimleri kontrol edebilirsin.
Aynı konudan muzdaribim, yardımcı olursanız sevinirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı