Discord'da sürekli oturum kapanıyor

selim1192

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Discord hesabım oturumunu kapatıp duruyor. Bugün olmaya başladı ve hala devam ediyor. Diğer açılan konulardan gördüğüm kadarıyla hesabıma biri girmiş ve hesabına 2ad ekleyip şifresini değiştirince kurtulan kişiler varmış. 2ad zaten ekliydi şifremi değiştirdim tam olmuyor gibiydi 10 dakika sonra gene kapandı. Çıldıracağım genel sorun mu yoksa bu hacker profesyonel mi anlamadım.

Ortada bir hacking göremiyorum büyük ihtimalle çerezlerle alakalıdır. Uygulamayı tamamen silip yüklemeyi deneyebilirsiniz webden giriyorsanız uygulamya geçebilirsiniz.

Ortada bir hacking göremiyorum büyük ihtimalle çerezlerle alakalıdır. Uygulamayı tamamen silip yüklemeyi deneyebilirsiniz webden giriyorsanız uygulamya geçebilirsiniz.

Ya eskiden otururken farem hacklenmişti kameramı falan açmıştı hacker. Bende de travma oldu her oturumdan çıktığında kameraya "dostum bak yapma da oyunumu oynayayım" diye hackerle konuşuyorum zannediyordum. Meğer kendi kendimle konuşuyormuşum. Şizofren miyim ben ya :D

Neyse sevindim hack durumu olmamasına 👍

Ya eskiden otururken farem hacklenmişti kameramı falan açmıştı hacker. Bende de travma oldu her oturumdan çıktığında kameraya "dostum bak yapma da oyunumu oynayayım" diye hackerle konuşuyorum zannediyordum. Meğer kendi kendimle konuşuyormuşum. Şizofren miyim ben ya :D

Muhtemelen yedigin DarkComet RAT'dı ama şu an virüs yoktur bir şey indirirken dikkatli ol.

Malwarebytes antivirüsünü öneririm hocam :D bence Windows Defender'a kıyasla daha fazla güvenlik sağlıyor ve kullanışlı.

Tam hack durumu yok dedim herkes antivirüs önermeye başladı :D Kaspersky'dan tam arama yapacağım uyuduğumda sağ olun.

1719897294555.png

Tam tarama yaptım fakat herhangi bir tehdit bulamadı.

Dediğiniz gibi çerezler sanırım. Çünkü Kaspersky'ın tam tarama yapıp virüs bulamayacağını sanmıyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı