Discord'da tanınmayan kişi kişisel verileri saydı

bigcherry

Picopat
Discord'da tanımadığım birisi mail adlarımı, maillerdeki cihazları vb. söyledi. Virüs yemedim hesaplarda kimse yok eminim, nasıl yapmış olabilir? Kayıt olduğum siteleri de söyledi.

Maillerinin şifrelerini vs. değiştir muhtemelen crackli bir oyun indirdiğiniz için gibi gibi bir sürü nedenden dolayı sızmıştır discord hesabınızın tokenine eriştiyse maalesef yeni bir hesap kurmalısınız

Hocam bir yerden güvenlik açığınızı bulmuştur. İhbar etseniz bile devletin umrunda olmayacaktır çünkü Discord ip vermiyor, bilgi vermiyor. Bu yüzden Discord hala kapalı. İstiyorsanız kişinin YouTube veyahut başka bir platformdan bilgileri var ise devlete bunları verin. YouTube üzerinden ip alıyorlar, direkt anında paket olur.

Maillerinin şifrelerini vs. değiştir muhtemelen crackli bir oyun indirdiğiniz için gibi gibi bir sürü nedenden dolayı sızmıştır discord hesabınızın tokenine eriştiyse maalesef yeni bir hesap kurmalısınız
Şifre değiştirirse token otomatik değişiyor olması lazım. Tokeni kurtarır oradan.

Discord'da tanımadığım birisi mail adlarımı, maillerdeki cihazları vb. söyledi. Virüs yemedim hesaplarda kimse yok eminim, nasıl yapmış olabilir? Kayıt olduğum siteleri de söyledi.
Herhangi şikayette bulunursanız hiç bir sonuç alamazsınız discord log vermiyor. En mantıklısı şifreni değiştirerek tokenini değiştirebilirsin.

Arkadaşlar crackli oyun indirmedim, virüs vb. yok bilgisayarımda ve her gün tüm hesaplardaki cihazları kontrol ediyorum. Fakat nasıl yaptı bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı