Discord'da tehdit olaylarına ne yapılmalı?

Yani yaşlarını yalan söylemedilerse aslında hepsi 20'li yaşlardaydı ama tabii yalan olabilir teşekkür ederim cevabın için.

Discord hesabını sil yeniden Discord'a başla hiç kimseye adını veya bilgilerini söyleme güzelce vaktini geçir.

öyle yapıcam yüksek ihtimal
Gerek yok böyle bir şeye. Her gün bana fotoğraflarımı falan atıyorlar he deyip geçiyorum. Ayrıca hesap silmeniz bunu çözmez bazı paneller isim olmadan da buluyor bu tarz bilgileri.

Bilmiyorum var mı yok mu onu da bilmiyorum zaten öyle iddiaa ediyor sadece ulaşması mümkün mü PC'den falan

Var mı yok mu belli değilse engel at geç. Öyle strese de girme. Çevrim içi gezebilirsin kafana göre. Önüne gelen herkes fotoğraflarına ulaşamaz öyle. Oltalıyorlar seni. Eğer tekrar tehdit ederse kanıt istersin. Ayrıca aşırı rahatsızlık boyutuna gelirse ailene söylersin ihbar edersin. Ama bu kadar büyütmeye gerek yok. Günlük hayatta olan gereksiz bir şeymiş gibi hayatına devam et.

anladım teşekkür ederim

Bu suç Türk ceza Kanunu'nun 136. maddesinde düzenlenmiştir. “kişisel verileri, hukuka aykırı olarak bir başkasına veren, yayan veya ele geçiren kişi, iki yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Madde 20 – herkes, özel hayatına ve aile hayatına saygı gösterilmesini isteme hakkına sahiptir. özel hayatın ve aile hayatının gizliliğine dokunulamaz

Gerekirse bir hukukçuya danışın hem size daha detaylı bilgi verir. Hem de gerekli olanları yapar.

Discord hesabını sil yeniden Discord'a başla hiç kimseye adını veya bilgilerini söyleme güzelce vaktini geçir.
Adını rahatça söyleyebilir sadece soyismini doğum tarihini numarasını felan ehrkese vermesin

Adını rahatça söyleyebilir sadece soyismini doğum tarihini numarasını falan ehrkese vermesin

Verse ne olur? Ad soyad doğum tarihini biri sorsa söylemeyecek mi sanki? Çok önemli bilgiler değil bunlar. Kim ne yapsın arkadaşın telefon numarasını?

Verse ne olur? Ad soyad doğum tarihini biri sorsa söylemeyecek mi sanki? Çok önemli bilgiler değil bunlar. Kim ne yapsın arkadaşın telefon numarasını?
kimse başını ağrıtmak istemez durduk yere 13 yaşındaki çocukların senle uğraşmasıyla uğraşmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…