Discord'da Telefon Numarası Yasaklama Var mı?

• Konuyu başlatan 297689
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.247

297689

Hectopat
Makaleler
1
Bir Discord sunucusundan atılmıştım. Hesabım kendi kendine mesaj gönderiyordu ve bunun hesap tokeniyle alakası olduğunu öğrenmiştim. Hesabı koruma altına almak için telefon numarası, iki aşamalı doğrulama eklemiştim. Tam hatırlamıyorum ama büyük ihtimalle sunucudan atıldıktan sonra telefon numarası eklemiştim. Sunucudan atılmadan önce hesabı herhangi bir koruma olmadan kullanıyordum. Biraz zaman ilerledikten sonra hesabı tamamen sildim. Telefon numarasını da kaldırmıştım.

Bu anlattıklarım önemli çünkü şöyle bir gariplik var: Sunucudan atıldığım hesapta kullandığım telefon numarasıyla, telefon numarasının zorunlu olduğu bir sunucuya (ki bu sunucu, atıldığım sunucu; yani yeni bir hesapla atıldığım sunucuya yeniden katılmak istiyorum) katılamıyorum. Sorun telefon numarasında mı, yoksa internetin IP adresinde mi? Discord hakkında fazla bir bilgim yok. IP ban veya telefon banı gibi şeyler var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki kaldırtabilir miyiz? Yani o sunucudaki bir yetkiliyle veya yetkili yakınıyla iletişime geçip bu banı kaldırmalarını rica etsem şansım olur mu?

Sunucudaki yetkililerin yapabileceği öbür hesabın banını kaldırmak olur. IP ban kalkar mı bilmiyorum, ek olarak hesabın böyle gözükeceği için uğraşacaklarını da sanmam.

1633460183946.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı