Discord'da verilen rolün sunucuyu bozmaması için ne yapılabilir?

LypherX

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, sunucumda bir çocuga çok güvendim ve yönetici rolü verdim fakat bu rolde şunu yapmasını istemiyorum. Sunucuya bot eklemesini veya sunucuyu bir şekilde patlatmamasını istiyorum. Ne yapabilirim rolünü almadan?
Çözüm yolları söylerseniz çok mutlu olurum.
Verdigim rol founder rolü ve rolün ayarlarında her şey açık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, sunucumda bir çocuga çok güvendim ve yönetici rolü verdim fakat bu rolde şunu yapmasını istemiyorum. Sunucuya bot eklemesini veya sunucuyu bir şekilde patlatmamasını istiyorum. Ne yapabilirim rolünü almadan?

Sunucu ayarlarından sunucuyu yönetme yetkisini al.

Patlamaması için bot kurabilirsiniz, bot rolünü o rolün üstüne çekin.

Sunucuyu zaten patlatmak çok geniş bir kavram. Siz sadece ban rolü verseniz herkesi banlayabilir ya da sunucuda 100 tane kanal açıp sunucuyu çok kötü bir hale getirebilir. Bunun önünde durmanız için bazı botlar mevcut. Örneğin günlük ban limiti koyabilirsiniz. Yine bot eklemeyi izinlerden yöneticiyi kapatarak halledebilirsiniz. Dediğim gibi patlatmak isteyen insan her türlü "patlatabilir" bunun önüne geçmenin tek yolu güvendiğiniz insanlara vermek.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı