Discord girişte uyarı vermişti. NVIDIA ekran kartı mı hocam? Bu gün gelen güncellemeden önceki güncellemede kullanıcıların yayın açarken renk sorunları yaşadığını söyleyen bir mesaj gelmişti. Ondandır. Driver güncellemeyi deneyebilir.
Discord girişte uyarı vermişti. NVIDIA ekran kartı mı hocam? Bugün gelen güncellemeden önceki güncellemede kullanıcıların yayın açarken renk sorunları yaşadığını söyleyen bir mesaj gelmişti. Ondandır. Driver güncellemeyi deneyebilir. Eki Görüntüle 1991308
Evet 2060S kullanıyorum. Az önce güncelledim umarım sorun düzelmiştir, konuştuğum arkadaşlarımda AMD ekran kartı var onlarda bu durum olmuyor sanırım NVIDIA ile alakalı.
Evet 2060S kullanıyorum. Az önce güncelledim umarım sorun düzelmiştir, konuştuğum arkadaşlarımda AMD ekran kartı var onlarda bu durum olmuyor sanırım NVIDIA ile alakalı.yapmamız
Evet 2060S kullanıyorum. Az önce güncelledim umarım sorun düzelmiştir, konuştuğum arkadaşlarımda AMD ekran kartı var onlarda bu durum olmuyor sanırım NVIDIA ile alakalı.
Discord girişte uyarı vermişti. NVIDIA ekran kartı mı hocam? Bu gün gelen güncellemeden önceki güncellemede kullanıcıların yayın açarken renk sorunları yaşadığını söyleyen bir mesaj gelmişti. Ondandır. Driver güncellemeyi deneyebilir. Eki Görüntüle 1991308
Maalesef hocam. Eski drivere geçebilirsiniz ama pek anlamıyorum onlardan. Yayın açarken hala renkler değişiyor bende. En son sürümden bir önceki kurulu, belki düzelmiştir.