Discord'da yayın açınca renkler bozuluyor

Mustafa Karakoç

Hectopat
Yayın açtığımda yayını izleyen arkadaşlarım renklerin ve görüntünün bozulduğunu söyledi. Bunun sebebi nedir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 663
Aynı sorun bende ve diger ekip arkadaşlarımdada var, genel sorun sanırım.

Discord girişte uyarı vermişti. NVIDIA ekran kartı mı hocam? Bu gün gelen güncellemeden önceki güncellemede kullanıcıların yayın açarken renk sorunları yaşadığını söyleyen bir mesaj gelmişti. Ondandır. Driver güncellemeyi deneyebilir.

Evet 2060S kullanıyorum. Az önce güncelledim umarım sorun düzelmiştir, konuştuğum arkadaşlarımda AMD ekran kartı var onlarda bu durum olmuyor sanırım NVIDIA ile alakalı.

Evet 2060S kullanıyorum. Az önce güncelledim umarım sorun düzelmiştir, konuştuğum arkadaşlarımda AMD ekran kartı var onlarda bu durum olmuyor sanırım NVIDIA ile alakalı.yapmamız

Evet 2060S kullanıyorum. Az önce güncelledim umarım sorun düzelmiştir, konuştuğum arkadaşlarımda AMD ekran kartı var onlarda bu durum olmuyor sanırım NVIDIA ile alakalı.
ne yapmamız gerek düzeldi mi sizin acaba benim de nvdia bu sorunu yaşıyorum hala çok saçma

peki birşey yapamazmıyız hocam

Ekran kartını güncelleyen arkadaşlar yeni sürümlerde hala devam ediyor mu bu problem söylerlerse sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…