Discord'da yayın açınca renkler bozuluyor

Mustafa Karakoç

Hectopat
Yayın açtığımda yayını izleyen arkadaşlarım renklerin ve görüntünün bozulduğunu söyledi. Bunun sebebi nedir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 663
Discord girişte uyarı vermişti. NVIDIA ekran kartı mı hocam? Bugün gelen güncellemeden önceki güncellemede kullanıcıların yayın açarken renk sorunları yaşadığını söyleyen bir mesaj gelmişti. Ondandır. Driver güncellemeyi deneyebilir.
Eki Görüntüle 1991308

Evet 2060S kullanıyorum. Az önce güncelledim umarım sorun düzelmiştir, konuştuğum arkadaşlarımda AMD ekran kartı var onlarda bu durum olmuyor sanırım NVIDIA ile alakalı.

Evet 2060S kullanıyorum. Az önce güncelledim umarım sorun düzelmiştir, konuştuğum arkadaşlarımda AMD ekran kartı var onlarda bu durum olmuyor sanırım NVIDIA ile alakalı.yapmamız

Evet 2060S kullanıyorum. Az önce güncelledim umarım sorun düzelmiştir, konuştuğum arkadaşlarımda AMD ekran kartı var onlarda bu durum olmuyor sanırım NVIDIA ile alakalı.
ne yapmamız gerek düzeldi mi sizin acaba benim de nvdia bu sorunu yaşıyorum hala çok saçma

Discord girişte uyarı vermişti. NVIDIA ekran kartı mı hocam? Bu gün gelen güncellemeden önceki güncellemede kullanıcıların yayın açarken renk sorunları yaşadığını söyleyen bir mesaj gelmişti. Ondandır. Driver güncellemeyi deneyebilir.
Eki Görüntüle 1991308
peki birşey yapamazmıyız hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı