Çözüldü Discord'da yayın açınca ses karşıya gitmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zSakura

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi Discord'da yayın açtığım zaman alttaki internet işareti kırmızı oluyor, yayınım izleyicide donuyor ve benim sesim karşıya çok kesilerek donarak gidiyor beni duyamıyorlar. Bilgisayarımın termal macun değişimlerini yaptıktan sonra oldu sanırsam. Ama hiç dikkat etmemiştim çok canımı sıkmaya başladı çözüm önerisi olan var mı? CMD konutları sfcscannow falan denedim ve driverlerim güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bir çözüm bulabildin mi aynı sorunu yaşıyorum.

Evet çözüm buldum: Bilgisayarımda gitar kaydı almak için sanal amfi programları kullanıyordum haliyle bunlar kendi ses sürücülerini yüklemiş (ASIO4ALL, Behringer Audio) bilgisayardaki tüm ses sürücülerini silip en baştan kurduktan sonra problemim düzeldi. Şu an tekrardan bu dediğim sürücüleri kullanıyorum ve sorun yok. Sanırım ses kartı ayarları bozulmuştu o zamanlarda. Sürücüleri silip tekrar temiz kurulum yapmanı tavsiye ederim.
Kullandığın VPN'ya da DNS ile alakalı. Bir de tarayıcı mı PC'den mi?
uygulamadan kullanıyorum. dns olarak goodbyedpi kullanıyorum daha önceden böyle bi sorunum yoktu.

admin arkadaslar kafasina göre başlığı düzenlemiş sorunum sadece sesin gitmemesi değil görüntü de donuyor. başlığın duzeltilmesini istiyorum bu problemi yaşayan arkadaslar yanlış problemlerden gitmesin hiçbir yerde çözüm bulamadım.

Uygulamadan kullanıyorum. DNS olarak GoodbyeDPI kullanıyorum daha önceden böyle bir sorunum yoktu.

Admin arkadaşlar kafasina göre başlığı düzenlemiş sorunum sadece sesin gitmemesi değil görüntü de donuyor. Başlığın duzeltilmesini istiyorum bu problemi yaşayan arkadaşlar yanlış problemlerden gitmesin hiçbir yerde çözüm bulamadım.

Ping ne kadar olur bilmiyorum ama hız bazen yarı yarıya düşebiliyor DNS de. Olmadı Speedtest ile bak bi. 50'den fazla ping varsa DNS'den dolayıdır.
VPN ile bağlanınca seste sorun yaşamadım ama görüntü izlerken düşebiliyor.

Ping ne kadar olur bilmiyorum ama hız bazen yarı yarıya düşebiliyor DNS de. Olmadı Speedtest ile bak bi. 50'den fazla ping varsa DNS'den dolayıdır.
VPN ile bağlanınca seste sorun yaşamadım ama görüntü izlerken düşebiliyor.
dns ile oyun oynuyorum oyun yüklüyorum arkada hep açıp bi yavaşlığı yok fakat discordda yayin açtığım zaman sadece discordda gidiyor

sonuçlar bu şekilde

Dosya Ekleri

• 17492225373542312183151673782828.jpg
    17492225373542312183151673782828.jpg
    190,2 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
Bir çözüm bulabildin mi aynı sorunu yaşıyorum.

Evet çözüm buldum: Bilgisayarımda gitar kaydı almak için sanal amfi programları kullanıyordum haliyle bunlar kendi ses sürücülerini yüklemiş (ASIO4ALL, Behringer Audio) bilgisayardaki tüm ses sürücülerini silip en baştan kurduktan sonra problemim düzeldi. Şu an tekrardan bu dediğim sürücüleri kullanıyorum ve sorun yok. Sanırım ses kartı ayarları bozulmuştu o zamanlarda. Sürücüleri silip tekrar temiz kurulum yapmanı tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yani o tarz sürücüler hiç kurmadım PC'ye ama en iyisi temiz bir format atıp deneyeyim belki düzelir. Belli ki PC de bir şeyler doğru çalışmıyor :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı