Discord'da yayın çok kasıyor

Fornax

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar. Discord'da Valorant yayını açtım. Oyun akıcı halde oynanmasına rağmen yayın kasıyor. 1080p 60FPS-720p 60FPS denedim. Sorunu çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

İnternet hız testimi de aşağıya bırakıyorum.

Screenshot_20210828-183351_Chrome.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Discord'da Valorant yayını açtım. Oyun akıcı halde oynanmasına rağmen yayın kasıyor. 1080p 60FPS-720p 60FPS denedim. Sorunu çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

İnternet hız testimi de aşağıya bırakıyorum.

Eki Görüntüle 1151387

Hocam bu sorun bilgisayar veya internet sorunu değil Discord'la ilgili bir sorun benim arkadaşlarım da da oluyor fakat ben açtığımda olmuyor. Değişik bir durum şans işi biraz.

Bende internetim ve pingim iyi olmasına rağmen oluyor. Discord'un yayın sistemi biraz aptal. OBS ile Twitch'te 1080p 60FPS 6k bitrate ile yayın açabiliyorum, geforce experience ile veya medal gibi programlar ile 1080p 60FPS 50 mbps bitrate ile donma takılma olmadan kayıt alabiliyorum ama ne zaman discord'da yayın açmak istesem çöp oluyor. Donuyor takılıyor, yayın fps drop yiyor falan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı