murat ertunç Hectopat Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 125 Çözümler 1 9 Ağustos 2023 #1 Discord sunucumda, günün belli bir saatinde (mesela her gün 08.00'da) bir kanala seçtiğim bir metni göndermek istiyorum. Nasıl yaparım?
Discord sunucumda, günün belli bir saatinde (mesela her gün 08.00'da) bir kanala seçtiğim bir metni göndermek istiyorum. Nasıl yaparım?
5 504470 Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 329 Çözümler 1 9 Ağustos 2023 #2 murat ertunç dedi: Discord sunucumda, günün belli bir saatinde (mesela her gün 08.00'da) bir kanala seçtiğim bir metni göndermek istiyorum. Nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... hocam sunucunuza MEE6 kurup MEE6 sitesinden kontrol paneline giriş yapıp kategorilerden hatırlatıcıyı seçip ayarlayabilirsiniz Artı 0 Eksi
murat ertunç dedi: Discord sunucumda, günün belli bir saatinde (mesela her gün 08.00'da) bir kanala seçtiğim bir metni göndermek istiyorum. Nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... hocam sunucunuza MEE6 kurup MEE6 sitesinden kontrol paneline giriş yapıp kategorilerden hatırlatıcıyı seçip ayarlayabilirsiniz
KS KS murat ertunç Hectopat Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 125 Çözümler 1 9 Ağustos 2023 #3 504470 dedi: Hocam sunucunuza MEE6 kurup MEE6 sitesinden kontrol paneline giriş yapıp kategorilerden hatırlatıcıyı seçip ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam çok işime yaradı. 504470 dedi: hocam sunucunuza MEE6 kurup MEE6 sitesinden kontrol paneline giriş yapıp kategorilerden hatırlatıcıyı seçip ayarlayabilirsiniz Genişletmek için tıkla... hocam aşağıdaki gibi yaptımda, benim amacım her gün saat 8.30 da yazdığım mesajı atması, nasıl ayarlarım ? Son düzenleme: 9 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
504470 dedi: Hocam sunucunuza MEE6 kurup MEE6 sitesinden kontrol paneline giriş yapıp kategorilerden hatırlatıcıyı seçip ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam çok işime yaradı. 504470 dedi: hocam sunucunuza MEE6 kurup MEE6 sitesinden kontrol paneline giriş yapıp kategorilerden hatırlatıcıyı seçip ayarlayabilirsiniz Genişletmek için tıkla... hocam aşağıdaki gibi yaptımda, benim amacım her gün saat 8.30 da yazdığım mesajı atması, nasıl ayarlarım ?
5 504470 Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 329 Çözümler 1 9 Ağustos 2023 #4 murat ertunç dedi: Teşekkürler hocam çok işime yaradı. hocam aşağıdaki gibi yaptımda, benim amacım her gün saat 8.30 da yazdığım mesajı atması, nasıl ayarlarım ? Eki Görüntüle 1896025 Genişletmek için tıkla... hocam aşağıda başlangıç zamanı bitiş zamanı var oradan saat girilebiliyor diye hatırlıyorum bir bakın Artı 0 Eksi
murat ertunç dedi: Teşekkürler hocam çok işime yaradı. hocam aşağıdaki gibi yaptımda, benim amacım her gün saat 8.30 da yazdığım mesajı atması, nasıl ayarlarım ? Eki Görüntüle 1896025 Genişletmek için tıkla... hocam aşağıda başlangıç zamanı bitiş zamanı var oradan saat girilebiliyor diye hatırlıyorum bir bakın
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.678 Makaleler 1 Çözümler 81 11 Ağustos 2023 #5 *nix sistemlerde crontab kullanabilirsin, kubernetes kullaniyorsan da zaten kendi scheduler'i var. Windows sunucuda da bir yerlere sag tiklayip yapiliyordur kesin. Artı 0 Eksi
*nix sistemlerde crontab kullanabilirsin, kubernetes kullaniyorsan da zaten kendi scheduler'i var. Windows sunucuda da bir yerlere sag tiklayip yapiliyordur kesin.