U UmursamayanAdam Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 305 14 Mayıs 2023 #1 Çözümü gerçekten bilmiyorum ve detaylı yardım edebilir misiniz? Teşekkürler şimdiden. SS'de görünüyor bunun gibi. Dosya Ekleri Screenshot_33.png 68 KB · Görüntüleme: 295 Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2023
Çözümü gerçekten bilmiyorum ve detaylı yardım edebilir misiniz? Teşekkürler şimdiden. SS'de görünüyor bunun gibi.
Çözüm Tim 14 Mayıs 2023 Merhaba, Sunucularda kullandığınız isimler gösteriliyor. İlgili sunuculardaki isimlerinizi kaldırabilirsiniz ya da sunuculardan ayrılabilirsiniz.
Merhaba, Sunucularda kullandığınız isimler gösteriliyor. İlgili sunuculardaki isimlerinizi kaldırabilirsiniz ya da sunuculardan ayrılabilirsiniz.
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 14 Mayıs 2023 #2 Merhaba, Sunucularda kullandığınız isimler gösteriliyor. İlgili sunuculardaki isimlerinizi kaldırabilirsiniz ya da sunuculardan ayrılabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Merhaba, Sunucularda kullandığınız isimler gösteriliyor. İlgili sunuculardaki isimlerinizi kaldırabilirsiniz ya da sunuculardan ayrılabilirsiniz.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.874 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 14 Mayıs 2023 #3 Diğer sunuculardaki isimler bu dediğiniz. Gizleme var mı bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
darkbabba Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 14 Mayıs 2023 #4 UmursamayanAdam dedi: Çözümü gerçekten bilmiyorum ve detaylı yardım edebilir misiniz? Teşekkürler şimdiden. SS'de görünüyor bunun gibi. Genişletmek için tıkla... Ben de az önce fark ettim çok beğenmedim bu özelliği. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
UmursamayanAdam dedi: Çözümü gerçekten bilmiyorum ve detaylı yardım edebilir misiniz? Teşekkürler şimdiden. SS'de görünüyor bunun gibi. Genişletmek için tıkla... Ben de az önce fark ettim çok beğenmedim bu özelliği.
eedd Decapat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 164 Çözümler 1 14 Mayıs 2023 #5 UmursamayanAdam dedi: Çözümü gerçekten bilmiyorum ve detaylı yardım edebilir misiniz? Teşekkürler şimdiden. SS'de görünüyor bunun gibi. Genişletmek için tıkla... Kaldıramazsın. O sunucudaki ismin farklıysa normal ismine döndür veya direkt çık. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
UmursamayanAdam dedi: Çözümü gerçekten bilmiyorum ve detaylı yardım edebilir misiniz? Teşekkürler şimdiden. SS'de görünüyor bunun gibi. Genişletmek için tıkla... Kaldıramazsın. O sunucudaki ismin farklıysa normal ismine döndür veya direkt çık.
bayhickimsee Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 52 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #6 Saçma bir özellik kaldırmayı da bulamadım diğer sunucudaki isimlerimi göstermek istemiyorum buna dair bir tik koymaları lazımdı gereksiz bir eklenti olmuş. Artı 0 Eksi
Saçma bir özellik kaldırmayı da bulamadım diğer sunucudaki isimlerimi göstermek istemiyorum buna dair bir tik koymaları lazımdı gereksiz bir eklenti olmuş.
KS KS U UmursamayanAdam Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 305 14 Mayıs 2023 #7 Tim dedi: Merhaba, Sunucularda kullandığınız isimler gösteriliyor. İlgili sunuculardaki isimlerinizi kaldırabilirsiniz ya da sunuculardan ayrılabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yaptım. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Tim dedi: Merhaba, Sunucularda kullandığınız isimler gösteriliyor. İlgili sunuculardaki isimlerinizi kaldırabilirsiniz ya da sunuculardan ayrılabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yaptım. Teşekkür ederim.