Discord'daki "forceban" komutu ne işe yarar?

• Konuyu başlatan Ayewun
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 4.785

Ayewun

Hectopat
Makaleler
6
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Çoğunuzun bildiği gibi Discord'da bazı botlar var. Bu botlardan biri UnbelievaBoat. Bu bot ban atabiliyor. Aynı zamanda "forceban" diye bir komutu da var. Bu komutun ne işe yaradığını tam olarak bilmiyorum. Ancak kullanıcının yan hesaplarının da sunucuya gelmesini engeller diye biliyorum. Doğru mu benim bildiğim bilgi?

Çoğunuzun bildiği gibi Discord'da bazı botlar var. Bu botlardan biri unbelievaboat. Bu bot ban atabiliyor. Aynı zamanda "forceban" diye bir komutu da var. Bu komutun ne işe yaradığını tam olarak bilmiyorum. Ancak kullanıcının yan hesaplarının da sunucuya gelmesini engeller diye biliyorum. Doğru mu benim bildiğim bilgi?

Kullanıcıyı 2 türlü banlarsınız 1. seçenek kullanıcıyı atmak 2. seçenek yasaklamak eğer kullancıyı yasaklarsanız siz ayarlardan yasağını kaldırana kadar giremez ama atarsanız kullanıcı daveti bulursa girebilir forceban ise kullanıcıyı yasaklar.

Kullanıcıyı 2 türlü banlarsınız 1. seçenek kullanıcıyı atmak 2. seçenek yasaklamak eğer kullancıyı yasaklarsanız siz ayarlardan yasağını kaldırana kadar giremez ama atarsanız kullanıcı daveti bulursa girebilir forceban ise kullanıcıyı yasaklar.
Hocam o ötekisi senin dediğin kick komutu. O kullanıcıyı atar. Yasaklamak ban komutu. Bir de forceban var. O yan hesapları da yasaklıyor diye biliyorum. Doğru mu biliyorum? Onu soruyorum.

Hocam o ötekisi senin dediğin kick komutu. O kullanıcıyı atar. Yasaklamak ban komutu. Bir de forceban var. O yan hesapları da yasaklıyor diye biliyorum. Doğru mu biliyorum? Onu soruyorum.

Yanlış olabilirim, ama benim bildiğine göre modemine ban atıyorlar ve bu sayede o modemin interneti ile Discord'da giren kimse sunucuya katılamıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı