GTA Carl Johnson
Picopat
Evinize iki tane pizza gönderirler en fazla. Onu da parayı ödeyip yersiniz. Ya da ben sipariş etmedim deyip geri gönderirsiniz.
Bu kadar korkuyorsan neden kullanıyorsun ?Arkadaşlar, oyundan biriyle küfürleştik. DC istedi verdim, DC'ye geldigimde 6 7 kişi oldular. Ben de çıkıp DC hesabımı sildim ve Wi-Fi'yi kapatıp açtım IP değişsin diye, şu aralar herkes sanal mafya beni bulabilirler mi? Bilgisayarı VPN ile kullanıyorum. Bilgilendirir misiniz? Çok korkuyorum.
neyi ?Bu kadar korkuyorsan neden kullanıyorsun ?
Yahu insanlar fütursuzca Allah'ı korumaya kalkıyor ya ben buna çok gülüyorum yahu. Allah'ın senin korumana ihtiyacı mı var?![]()
İşte seni buldum şimdi panelden herşeyini buluyorum bekle sen gezegen değiştirsen bile benden kaçamazsın artık.Arkadaşlar, oyundan biriyle küfürleştik. DC istedi verdim, DC'ye geldigimde 6 7 kişi oldular. Ben de çıkıp DC hesabımı sildim ve Wi-Fi'yi kapatıp açtım IP değişsin diye, şu aralar herkes sanal mafya beni bulabilirler mi? Bilgisayarı VPN ile kullanıyorum. Bilgilendirir misiniz? Çok korkuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.