Discord'dan biri annemin kartı ile CC yapmak ile tehdit ediyor

konuşmaların tamamı duruyor, hangi tuşla ss alıyorduk onu unuttum

22 yaşında olduğu kesin mi? Bu tarz kişiler çünkü genelde Max 16 yaşında oluyorlar.

Sesinden anlaşılıyor ama kullandığı ses değiştirici o kadar iyi olmadığı için 17 ve 20 yaşları arasında olduğu belli oluyor.
Her şeyin SS ini aldım ancak konuşmamızın çoğu sesli olduğu için sesli konuşmalaramızın ses kaydını alamadım o zaman.
Bize gösterdiği 4 tane daha aynı bizim gibi kurbanı vardı ve bize video atmıştı, biz bir kızın hesabını bulmasında istemeden yardım etmiştik.
Acaba kıze ne oldu bilinmez ancak bu kız eğer ki hesap sorarsa suçu bize atacağı kesin.

Fark etmez adıyla birlikte Discord kullanıcı bilgilerini de yazarak şikayet oluşturun.

Aslında Instagram hesabını biliyorum.

Bir kişinin videosunu atmak yasak mı bilmiyorum, olmasaydı yüzlerini göstermeyecek şekilde bize ne yaptığına dair çoğu videoyu atacaktım... Videoları izlerken ben cringe oldum.

Neyse, olup bitmiş bir şey için bu kadar uğraşa gerek olmadığını düşünüyorum.
Ama ne olur ne olmaz bu SS'leri ve videoları bir klasörde saklayacağım, Instagram hesabı dahil. Zaten açtığım bir konu da lizardsquad diye bir hacker grubunda olduğunu söylemiştim o konuyu olaylar daha yeni başladığında açmıştım ama içinde çok bir bilgi yok, isteyen bakabilir ama bir bilgi bulamaz söyleyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle soytarılara papuç bırakmamak için ilk saniyeden son saniyeye aralıksız küfür en iyi çözüm oluyor. DC hesabını kapatmış olması çok birşey ifade etmiyor, düzgün bir şekilde CİMER'e mail atıp konuşmaların en kritik kısımlarını eklersen, muhtemelen bir gün içerisinde en yakınındaki karakola gidip ifade vermeni isteyecekler. Benim tavsiyem bu işin peşini bırakmaman yönünde olacak. Avukatsa avukat, dava ise dava. Seni düşürdüğü konum bir kenara dursun, anlattıklarını kandırabildiği birçok çoluğa çocuğa yapmış olması büyük bir suç. Hayatının elbet bir yerinde hukuk mücadelesi vermen gerekebilir, şimdiden öğrenmiş olursun.

Keşke kurbanları çocuk olsa , kurbanlarının çoğu 16 ve 20 yaşları arası. Elbet bir gün hesap verecek ama ailem bu konu üzerinde çok durmamı ve daha fazla bu şahıs ile uğraşmamamı istiyor (bence mantıklı) eğer ki gelecekte bir şey olur ise bu kanıtlarla beraber CİMER'e şikayet edeceğim şu anlık böyle bir durum gerçekleşmeyecek gibi duruyor.

Bence DC hesabı bu yüzden kapandı yanlış birine denk geldi ve daha iz bırakmamak için DC hesabını kapattı ya da Discord'un sanal terör örgütlerine katılanların Discord hesabı kapanıyor bence 2. seçenek daha olası.

Kartın İnternet alışverişini kapat

22 yaşında ve sadece ama sadece adını biliyorum.

Merak etmeyin kişinin ismini cismini bulmak o kadar kolaylık ki yüksek mertebeler için sadece şikayetçi olun yeter bir sorun olmaz.

Bir de ilave olarak isterse 30 yaşında olsun suç bir kere bir şey yapamaz.

Hocam şöyle bi+ seceneginiz var riot zaten giriş yerlerini ip leri kontrol eden bi sunucu bunu polise şikayet edip kişinin suan katif olarak oynadığı valorant hesbani bide instegramini vermeniz yeterli olacakti ha bide e posta atti dediniz o e postayida dosyaya eklemenizi tavsiye ederim

CC yapmak diye bir şey yok ki. CC dediğiniz şey credit card'ın kısaltılmış halidir. VCC ise virtual credit card demek. Daha kredi kartı terimlerinden bir haber olan kişi sizi nasıl tehdit edip dolandırabilsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…