Discord'dan biri annemin kartı ile CC yapmak ile tehdit ediyor

22 yaşında olduğu kesin mi? Bu tarz kişiler çünkü genelde Max 16 yaşında oluyorlar.

Sesinden anlaşılıyor ama kullandığı ses değiştirici o kadar iyi olmadığı için 17 ve 20 yaşları arasında olduğu belli oluyor.
Her şeyin SS ini aldım ancak konuşmamızın çoğu sesli olduğu için sesli konuşmalaramızın ses kaydını alamadım o zaman.
Bize gösterdiği 4 tane daha aynı bizim gibi kurbanı vardı ve bize video atmıştı, biz bir kızın hesabını bulmasında istemeden yardım etmiştik.
Acaba kıze ne oldu bilinmez ancak bu kız eğer ki hesap sorarsa suçu bize atacağı kesin.

Fark etmez adıyla birlikte Discord kullanıcı bilgilerini de yazarak şikayet oluşturun.

Aslında Instagram hesabını biliyorum.

Bir kişinin videosunu atmak yasak mı bilmiyorum, olmasaydı yüzlerini göstermeyecek şekilde bize ne yaptığına dair çoğu videoyu atacaktım... Videoları izlerken ben cringe oldum.

Neyse, olup bitmiş bir şey için bu kadar uğraşa gerek olmadığını düşünüyorum.
Ama ne olur ne olmaz bu SS'leri ve videoları bir klasörde saklayacağım, Instagram hesabı dahil. Zaten açtığım bir konu da lizardsquad diye bir hacker grubunda olduğunu söylemiştim o konuyu olaylar daha yeni başladığında açmıştım ama içinde çok bir bilgi yok, isteyen bakabilir ama bir bilgi bulamaz söyleyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle soytarılara papuç bırakmamak için ilk saniyeden son saniyeye aralıksız küfür en iyi çözüm oluyor. DC hesabını kapatmış olması çok birşey ifade etmiyor, düzgün bir şekilde CİMER'e mail atıp konuşmaların en kritik kısımlarını eklersen, muhtemelen bir gün içerisinde en yakınındaki karakola gidip ifade vermeni isteyecekler. Benim tavsiyem bu işin peşini bırakmaman yönünde olacak. Avukatsa avukat, dava ise dava. Seni düşürdüğü konum bir kenara dursun, anlattıklarını kandırabildiği birçok çoluğa çocuğa yapmış olması büyük bir suç. Hayatının elbet bir yerinde hukuk mücadelesi vermen gerekebilir, şimdiden öğrenmiş olursun.

Böyle soytarılara pabuç bırakmamak için ilk saniyeden son saniyeye aralıksız küfür en iyi çözüm oluyor. DC hesabını kapatmış olması çok bir şey ifade etmiyor, düzgün bir şekilde CİMER'e mail atıp konuşmaların en kritik kısımlarını eklersen, muhtemelen bir gün içerisinde en yakınındaki karakola gidip ifade vermeni isteyecekler. Benim tavsiyem bu işin peşini bırakmaman yönünde olacak. Avukatsa avukat, dava ise dava. Seni düşürdüğü konum bir kenara dursun, anlattıklarını kandırabildiği birçok çoluğa çocuğa yapmış olması büyük bir suç. Hayatının elbet bir yerinde hukuk mücadelesi vermen gerekebilir, şimdiden öğrenmiş olursun.

Keşke kurbanları çocuk olsa :), kurbanlarının çoğu 16 ve 20 yaşları arası. Elbet bir gün hesap verecek ama ailem bu konu üzerinde çok durmamı ve daha fazla bu şahıs ile uğraşmamamı istiyor (bence mantıklı) eğer ki gelecekte bir şey olur ise bu kanıtlarla beraber CİMER'e şikayet edeceğim şu anlık böyle bir durum gerçekleşmeyecek gibi duruyor.

Böyle soytarılara pabuç bırakmamak için ilk saniyeden son saniyeye aralıksız küfür en iyi çözüm oluyor. DC hesabını kapatmış olması çok bir şey ifade etmiyor, düzgün bir şekilde CİMER'e mail atıp konuşmaların en kritik kısımlarını eklersen, muhtemelen bir gün içerisinde en yakınındaki karakola gidip ifade vermeni isteyecekler. Benim tavsiyem bu işin peşini bırakmaman yönünde olacak. Avukatsa avukat, dava ise dava. Seni düşürdüğü konum bir kenara dursun, anlattıklarını kandırabildiği birçok çoluğa çocuğa yapmış olması büyük bir suç. Hayatının elbet bir yerinde hukuk mücadelesi vermen gerekebilir, şimdiden öğrenmiş olursun.

Bence DC hesabı bu yüzden kapandı yanlış birine denk geldi ve daha iz bırakmamak için DC hesabını kapattı ya da Discord'un sanal terör örgütlerine katılanların Discord hesabı kapanıyor bence 2. seçenek daha olası.

Evet, konunun daha doğru yerde bile olup olmadığını bilmiyorum. Neyse konumuza dönelim, başlıkta yazdığı gibi bir şahıs (ismini vermeyeceğim) benim arkadaşımın Valorant hesabını alacağım diyerek hesabı ve e-postayı alıp kaçmış biz bu şahısa ulaşmaya çalışınca bize Almanya'da yaşadığını ve ne kadar uğraşırsak uğraşalaım ona asla bir şey yapamayacağımızı söyledi. Bu olayın ardından 1 ay gibi bir süreçten sonra e-posta adresinde direk adı ve soyadı yazan matematikten 100 alan ama normal hayatta IQ seviyesi 3 olan kuzenim şahısa yazmış primat gibi, şahıs bunun annesinin adını ve soyadını söylemiş ve ona "bana küfür eden çocuğun telefon numarasını adını ve soyadını vereceksin diye tehdit etmiş" buradan panelci olduğu anlaşılıyor olsa bile, benim amcam bilgisayarcı olmasına rağmen bu 3 IQ primatımız benim her bilgimi veriyor (hala ona bu yüzden sinirliyim :) uzun bir süre geçse bile). Bu şahıs ilk önce ondan özür dilememi istiyor ve ondan önce bana hesabı geri verceğini söyleyen bir mesaj yazdı, ve ben de buna inanmayarak reddedince benim telefonuma SMS bomb atmaya başladı, ama normal bir SMS bomb olmaması ile birlikte bu gelen mesajların hepsi Türkçe ve hepsi Türkiye'de olan markalardı. Bu olaydan sonra istemeyerekten özür dilemek için odaya gittim ve bana bol bol küfür etti, ancak ben de ona çok hafif küfürler etmediğim için hak vermiştim, işte zurnanın zurt dediği yerdeyiz.
Bu kısım çok önemli, bu şahıs bana ilk olarak panelden annemin adını söyledi ama 2 kez yanlış bildi ve benim sesimi alarak sesimi montajlayarak "Allah'a sövmüş gibi gösteririm, adınızı, soyadınızı, ev adresinizi veririm, sizi 2 gün yaşatmazlar kafanızı koparırlar" dedi ve bana annemin kartı ile CC yapmakla tehdit etti ve bizler bunu yaşayan ilk kişi değildik bizden farklı erkek, kız, çocuk fark etmeden hepsini "... A bulaşmayın, benim bütün hayatımı kararttı" dedirtmiş ve bizden de aynısını yapmamızı yoksa başka bir şahısa DC'den "bu ikisi senin annene, dinine sövdü" diyerek adama bilgilerimizi vermek ile tehdit etti.
Bizim de başka bir seçeneğimiz olmadığından dediklerini yapmak zorunda kaldık reşit olmamamıza rağmen dediklerini söyledik şükürler olsun ki webcam almadım ve kullanmıyorum yoksa video şeklinde istiyordu, yaptık ve konu burada kapandı ama bizi eğer ki DC'den engel atarsak argo bir şekilde (ne dediğini anladınız) biz buna "sizin hayatınızı karartırım" diyelim.
1 saat sonra kuzenim bu şahısa DC'den engel attı ve bu şahıs ona 2 gün boyunca aralıksız SMS bomb attı, kuzenim şanslıydı 2 tane hattı vardı ve SMS bomb atılan hattını geçici olarak devre dışı bıraktı.

Bu olayın ardından 1 veya 2 ay sonra ben de şahısa belli etmeden engel attım, ve şahısın Discord hesabı kapatıldı ancak arkadaşımın çalınan hesabı duruyor hala kapatılmadı ve hesabı hala kullanıyor açıklamasna da "Instagram waikanhackers" yazmış, hesabı bulamadım çünkü 2 Instagram hesabım kapatıldı. Şimdi sorumuza geri dönelim CC yapmak bu kadar kolay mı?
Not: Benden aldığınız instagrma hesabıyla etkileşime hiçbir girmeyin, olacaklardan ben sorumlu olmayacağım ve bu hesap bana ait değildir, reportlama, kapatmaya çalışma, troll yapma vb. hareketler yapmayın burada hesabı hedef göstermiyorum. Yazım yanlışları olabilir.
Kartın İnternet alışverişini kapat

22 yaşında ve sadece ama sadece adını biliyorum.

Merak etmeyin kişinin ismini cismini bulmak o kadar kolaylık ki yüksek mertebeler için sadece şikayetçi olun yeter bir sorun olmaz.

Bir de ilave olarak isterse 30 yaşında olsun suç bir kere bir şey yapamaz.

Hocam şöyle bi+ seceneginiz var riot zaten giriş yerlerini ip leri kontrol eden bi sunucu bunu polise şikayet edip kişinin suan katif olarak oynadığı valorant hesbani bide instegramini vermeniz yeterli olacakti ha bide e posta atti dediniz o e postayida dosyaya eklemenizi tavsiye ederim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı