Discord'dan dava yiyebilir miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yav ne inanacaksın? Ben Discord'da 1 yıldır sövüşçüyüm dava falan edilmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ülkenin durumu kötü diye başka sorunumuz da mı olmasın? Herhangi bir yetkim olmadan ne yapabilirim?

Yapacaklarını anlatıyorum :
Discord'una gir.
Saçma sapan public sunuculardan çık.
Tanımadıklarını arkadaşlıktan çıkar.
Saçma profil fotoğrafı ve durum yazısından kurtul.
Tebrikler, artık daha düzgün bir hayatın olacak.

Sağ olun arkadaşlar beni çok güldürdünüz zor zamanımda iyi ki konu açmışım :).

Babasına ne diyecek? " Babaağğ ben bişey yaptım dava edek miii " mi diyecek? Öyle adres tak diye bulunmaz. İlk öncelikle suç duyusunda bulunurlar. Ardından savcı gerekli izinleri sağlar ve telekom ile iletişime geçip adresinizi bulurlar. Öyle basit işler değil yani. Merak etmeyin gidin takılın. Diğer sorunuz ise evet discord'da bir suç işlerseniz dava yiyebilirsin.

Baştan sona bomboş olaylar silsilesi. 3 dakikada karakola gidiyor IP alıyor eve geri geliyor. Karakol evinin alt katında olsa bile 3 dakikada IP bulamaz. Kaldı ki polis de onu beklemiyor zaten IP bulmak için. Zırvadan başka bir şey değil. En büyük derdiniz bu olsun. Davalık bir şey yok.

Eskiden önüme gelene dini değerlerine kadar küfrederdim sanal arkadaşlarım yüzünden. Onlarla artık görüşmüyorum. Hayatım çok daha iyi.

5 dakikada evden babasıyla böyle kıyafetleri hazır tam bu anı bekliyormuş gibi çıkıp karakola gittiler zaten. Sen öyle bir şey yapma diye sallamış işte.

Bugün Discord'da bir kişi bana durumumla ilgili bir şey yazdı biraz konuştuk sonra sevgilim ol dedi bende trolledim biraz. Yüzünü at dedim attı bende fake fotolar attım sonra ben videodayım herkes yüzünü PP yapacak dedim gözünü korktumak için. Sonra babam polis polise gittik ipini aldık polisler evine gelecek yazdılar. Sonra onun olduğu sunucuda birisine kardeşim şu X kişisini polise verme o fakir yetim yaz dedim şakasına. Sonra oda benim adım altına onu polise ver 1K IBAN'dan para atacağım yazmış ona. Sonra bana 2-3 SS attı attığı SS tede birisi galiba Allah'a falan sövmüş onu tehdit ediyor. Bana da galerinde özel bir şey varsa senkronizasyonu kapat dedi sonra hadi yarın görüşürüz deyip engelledi. Ben bir linke tıklamadım ya da dava yer miyim çocuk 14 yaşında seni polise vereceğim diye. Yardım edin çocuk attığı çoğu mesajı sildi polise verecek olsa bile mesajları siler miki? Bir de çocuk anayasanın 78. maddesi kimse kimsenin yüzünü videosunu yayamaz dedi. Ben 2. elamanın keklediğini düşünüyorum 1. elemanda öyle olabilir. Hemen bir 3-4 dk sonra karakola gittik ipini aldık yarın evine polisler gelecek babam polis gibi şeyler yazdı. Gençler dava yer miyim sizce 2. elamanın DC hesabımı kapatması pek umurumda değil.

Eki Görüntüle 1494494

Edit 2 kişi var birisi fotodaki kişi diğeri sev olalımmı diyen çocuk.

Öncelikle evet Discord'dan dava yersin ama bu olaydan yemezsin. Böyle troller etrafta çok var. Bana da biri dosyanda virüs var deyip dava edeceğini söyledi ben de takmadım, engelledim, bir şey olmadı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00