Çözüldü Discord'dan gelen Game Pass hediyesi kullanılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Birgaripmazlum

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 5600x
Amd Radeon Rx 6700 XT 12GB
Asus Prime b550m-k
Kingston Fury (2x8) 16 GB Ram 3600mhz
1TB KioxiaExceriaM.2 NVMe
Discord'dan Game Pass hediyesi geldi fakat ben bunu kullanamıyorum. YouTube'dan video baktığımda ülke kaynaklı olduğunu anladım Google'dan VPN ile girip Outlook hesabı açıyordum ta ki telefon doğrulaması gelene kadar. Telefon doğrulama istemeden nasıl açabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Halledebildiniz mi? Aynı sorundan muzdaribim.

Hallettim hocam tarayıcıdan VPN ile Almanya'ya bağladım işi garantiye almak için gizli sekmeden Outlook hesabı açtım garip bir şekilde telefon söylemedi. Yanlış hatırlamıyorsam yaşımı bilerek 15 veya 18'den küçük yaptım belli bir yaşın altında telefon sahibi olmadığını algılıyor büyük ihtimal 15- yaş bu şekilde sorunu çözmüştüm.
Bildiğim kadarıyla internette bedava sms aracılığı yapan siteler var oradan bir telefon numarası alıp, doğrulama yapabilirsin bedavaya.

Halledebildiniz mi? Aynı sorundan muzdaribim.

Hallettim hocam tarayıcıdan VPN ile Almanya'ya bağladım işi garantiye almak için gizli sekmeden Outlook hesabı açtım garip bir şekilde telefon söylemedi. Yanlış hatırlamıyorsam yaşımı bilerek 15 veya 18'den küçük yaptım belli bir yaşın altında telefon sahibi olmadığını algılıyor büyük ihtimal 15- yaş bu şekilde sorunu çözmüştüm.

Çözüm
Bu kod zaten kullanılmış hatası vermeye başladı şimdi de. Pes ettim valla çok yordu 2 gündür bunla uğraşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…