Discord'dan gelen hakkımda Steam'de dolandırıcılık suçlaması

Dolandırıcı, itibar etmeyin.

"Dolandırıcılık veya başka herhangi bir ihlâl nedeniyle yanlışlıkla veya yanlış bir şekilde rapor edildiğinize dair yapılan herhangi bir iddia, her zaman bir dolandırıcılık teşebbüsüdür. Biri hesabınızı gerçekten hatalı bir şekilde şikâyet etse bile ve siz yasaklanacağınızdan endişeleniyorsanız, Steam'in bu hatalı şikâyetleri göz ardı ettiğini bilmenizi isteriz. Sizin hesabınızı yanlışlıkla şikâyet ettiğini belirten hiç kimsenin size verdiği talimatları uygulamayın"

Daha fazla bilgi için: Dolandırıcılık SSS (Güven Suistimali ve Takas Dolandırıcılıkları)
Yanıtlarınız için herkese teşekkür ederim sağolun
 
Yazılanları teker teker okuyun ve size mantıklı gelip gelmediğini söyleyin. Mesela bir Valve çalışanı neden sizinle Discord üzerinden iletişime geçsin? Dolandırıcı olduğu çok bariz.

Güya öğelerini çalan üyeyi raporlayacakmış da, bunun yerine yanlışlıkla sizi raporlamış. Bak hele sen. Elinde bir kanıt olmadığı sürece kalkıp da size yaptırım uygulayacak halleri yok. Aynı şekilde rapor sistemini kullanıp bir yanlışlık olduğunu belirtebilir. Bunun haricinde Valve çalışanları yapılacak işlem hakkında üyelere bilgilendirme yapmaz.
 
Lütfen engeller misin? Senin yerine ben burada stres oldum. Engellediğine dair ekran görüntüsü at rahatlayayım. Bir de farklı yazı tipi kullanarak atmış mesajlarını kafayı yersin.

Adama sovecektim tam baktım engellemiş :D

Yaygın bir oltalama taktiği ve sahte Steam destek fotoğrafı.
Dolandırıcı, itibar etmeyin.

Eki Görüntüle 2042469

Daha fazla bilgi için: Dolandırıcılık SSS (Güven Suistimali ve Takas Dolandırıcılıkları)

Hocam konuyla çok alakalı değil ama birkaç gün önce bilgisayarıma virüs bulaştı ve tüm Steam puanlarımı kendi atölye haritasına hediye olarak atmış Steam desteğe yazdım. Puanlarım iade olur mu?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı