Bilinmeyen bir kullanıcı tarafından mı indirdin? Sil hemen bence.Discord'dan yanlışlıkla bir MP4 video dosyası yükledim. Bu dosyayı indirilenler dosyamdan sildiğimde bilgisayarımdan komple silinecek mi? Bu dosyada virüs olabilir mi?
Eki Görüntüle 2304331
Tanıdığım biri ama çok güvenemiyorumBilinmeyen bir kullanıcı tarafından mı indirdin? Sil hemen bence.
çöp kutusundan silersem bilgisayarımdan komple siliniyor mu?Bilinmeyen bir kullanıcı tarafından mı indirdin? Sil hemen bence.
Evet ama açtıysan sorun olabilir.Tanıdığım biri ama çok güvenemiyorum
çöp kutusundan silersem bilgisayarımdan komple siliniyor mu?
Virüs totalde hiç sorun görünmüyordu. Açtım bende hocam birşey olur muEvet ama açtıysan sorun olabilir.
Bilgisayarında bir antivirüs var mı?Virüs totalde hiç sorun görünmüyordu. Açtım bende hocam birşey olur mu
Defender var. WindowsBilgisayarında bir antivirüs var mı?
Onla bir tarat.Defender var. Windows
şimdi tarattım. (Dosyayı sildikten sonra.) ama tam emin değilim hocam. Siz emin misiniz? çöp kutusundan silince komple silindiğineOnla bir tarat.
Bir sorun yok hocam.Şimdi tarattım. (Dosyayı sildikten sonra.) Ama tam emin değilim hocam. Siz emin misiniz? Çöp kutusundan silince komple silindiğine
Eki Görüntüle 2304333
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.