Discord'dan moderatörlük yaparak para kazanmak

KivircikSelo

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Kısa süreli bilgisayar başında geçirerek abartı olmadan para kazanma yollarına bakarken Discord'da moderatörlük yaparak para kazanma diye bir şey duydum. Fakat hem nasıl yapılacağını hem de hangi sunuculara nasıl moderatör olarak gireceğim bilmiyorum. Nasıl yaparım?

Merhaba. Kısa süreli bilgisayar başında geçirerek abartı olmadan para kazanma yollarına bakarken Discord'da moderatörlük yaparak para kazanma diye bir şey duydum. Fakat hem nasıl yapılacağını hem de hangi sunuculara nasıl moderatör olarak gireceğim bilmiyorum. Nasıl yaparım?

Moderatörler neredeyse hiçbir platformda kayda değer bir para almazlar. Özellikle Discord ise hiç almazlar.

6 senedir discord kullanıyorum, 500bin üyeli sunucularda da moderatörlük yaptım. Para kazanma düşüncesiyle yöneleceğin şey bu olmasın.

Dijital hamallık :D
Günde en az 8-10 saat, hatta bazen 16 saat aktif olmayı gerektirir. Chat akarken, millet birbirine söverken, botlar sunucuyu basarken benim mesaim bitti deyip çıkamazsın. Günde 1-2 saat bakayım, cebime para girsin diye bir dünya yok. O parayı sana verecek adam, senin ruhunu satın alır. Ayıktırayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı