Discordunuz ile ilişkilendirilmemişse ve bağlantınız yok ise endişelenmenizi gerektirecek herhangi bir durum yok, bu tarz kişileri engelleyebilirsiniz çokça varlar zaten.Sosyal medya hesabım var ama Discord'da yok.
Discordunuz ile ilişkilendirilmemişse ve bağlantınız yok ise endişelenmenizi gerektirecek herhangi bir durum yok, bu tarz kişileri engelleyebilirsiniz çokça varlar zaten.Sosyal medya hesabım var ama Discord'da yok.
Profilde adın soyadın yazıyorsa, daha önce bilgilerini başkalarıyla paylaştıysan, yaşadığın yeri ve adını ve yaşını biliyorlarsa bir şekilde bulunur.
Discord'unuz ile ilişkilendirilmemişse ve bağlantınız yok ise endişelenmenizi gerektirecek herhangi bir durum yok, bu tarz kişileri engelleyebilirsiniz çokça varlar zaten.
Ücretsiz bir şekilde,o panele ulaşabilirsin.Annenin ve babanın tcsini de bulur,yan yana yazıyor çünkü.Çok çok yapacağın,ismini yazsan da,soy ismini yazmamak,iki ismin varsa,birini paylaşmak vs..Ben geçen ay bir tane sunucuya girmiştim bir tane panelci çocuk geldi dedi ki senin T.C. kimlik numaranı buldum adımı soyadımı doğum tarihimi yaşadığım şhiri falan bilmiyor dedimki yaz T.C. kimlik numaramı dedi ki yazmıyacağım sizce T.C. kimlik numaramı gerçekten bulmuş mudur?
Discord ID'sinden bilgi çıkarma olayları fake.Hocam dc numarasından isim bulma aracı vardı. Hala aktifi olan bir panelden ismini bulmuştur. İsimden de TC bulmak artık, google'ı açmak kadar basit.
Ben geçen ay bir tane sunucuya girmiştim bir tane panelci çocuk geldi dedi ki senin T.C. Kimlik numaranı buldum adımı soyadımı doğum tarihimi yaşadığım şhiri falan bilmiyor dedimki yaz T.C. Kimlik numaramı dedi ki yazmıyacağım sizce T.C. Kimlik numaramı gerçekten bulmuş mudur?
Herhangi bir görsel paylaştıysanız adresinizi bulabilir (kast ettiğim şey görseli taratıp konum bulmak değil) onun dışında Instagram vb. sosyal medya hesaplarınızı tarayıp kimlik bilgilerinize erişebilir.
Ben geçen ay bir tane sunucuya girmiştim bir tane panelci çocuk geldi dedi ki senin T.C. Kimlik numaranı buldum adımı soyadımı doğum tarihimi yaşadığım şhiri falan bilmiyor dedimki yaz T.C. Kimlik numaramı dedi ki yazmıyacağım sizce T.C. Kimlik numaramı gerçekten bulmuş mudur?
Hiçbir şeyimi paylaşmadım ama buldum diyor.
Hiçbir şeyimi paylaşmadım ama buldum diyor.
Hocam büyük ihtimalle yalan söylüyordur siz adınızı ve soyadınızı vermediyseniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.