Steam Destek hiç bir şey yapmaz hocam böyle konuları Discord'a yazmalısınız çok iyi ilgileniyorlar ve mesaj bağlantısını kopyalayın gerekli ekran görüntüleri hiç bir işe yaramıyor.
Bu zaten bir template, her dolandırıcı aynı metni kopyalayıp yapıştırıyor. Ve zaten size gönderilen metni internette aratırsanız aynısının başka kişilere de gönderdiklerini görebilirsiniz. Bu tür mesajları dikkate bile almayınız.
Tahminimce sana Steam benzeri bir site linki verecek oraya Steam ile giriş yapmanı ve oradan desteğe yazmanı isteyip şifreni epostanı çalacak, dolandırıcı.
Kanka aynı şekilde bana da yazdılar Steam'ın bu mu dostum falan beni bilgilendir falan diyordu sonda hesap doğrulama istedi engell attım aklı sıra çalmaya kalkıyor satın alma geçmişini göster diyor orada da kullanıcı adımız yazıyor engeli bastım enayiye.
Kanka aynı şekilde bana da yazdılar Steam'ın bu mu dostum falan beni bilgilendir falan diyordu sonda hesap doğrulama istedi engell attım aklı sıra çalmaya kalkıyor satın alma geçmişini göster diyor orada da kullanıcı adımız yazıyor engeli bastım enayiye.
Steam ekibi dolandırıcı olabileceğini, soruşturduklarını söyledi. Discord ekibi ise soruşturma başlattıklarını ancak gizlilik sebebiyle ayrıntı veremeyeceklerini söyledi.
Eğer bir kişi Steam'den moderatör olduğunu iddia ediyor ise Steam destekten ulaşmasını söyleyin eğer yok banlanıcaksınız olmaz falan derse inanmayın dolandırıcıdır.