Discord'dan yazan kişi dolandırıcı mı?

Önce kendi hesabından Steam desteğe yaz. "Hesabıma böyle bir şikayet geldi mi?" diye sor, ardından bu fotoğrafı altına koy. Onlar yardımcı olabilir.
Yazdım.

Steam Destek hiç bir şey yapmaz hocam böyle konuları Discord'a yazmalısınız çok iyi ilgileniyorlar ve mesaj bağlantısını kopyalayın gerekli ekran görüntüleri hiç bir işe yaramıyor.
Discord'a da gönderiyorum.
 
Hocam ben de yaşadım aynı durumu ve yaşayan çokça insan var sanırsam. Adamlar dolandırıcı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Kesinlikle dolandırıcı. Aynı yazı bana da gelmişti. Seni bir Steam adminine yönlendirdiğini iddia ediyor ama yalan. İçin rahat olsun engel at geç.
 
Kanka aynı şekilde bana da yazdılar Steam'ın bu mu dostum falan beni bilgilendir falan diyordu sonda hesap doğrulama istedi engell attım aklı sıra çalmaya kalkıyor satın alma geçmişini göster diyor orada da kullanıcı adımız yazıyor engeli bastım enayiye.
Steam ekibi dolandırıcı olabileceğini, soruşturduklarını söyledi. Discord ekibi ise soruşturma başlattıklarını ancak gizlilik sebebiyle ayrıntı veremeyeceklerini söyledi.
 
Eğer bir kişi Steam'den moderatör olduğunu iddia ediyor ise Steam destekten ulaşmasını söyleyin eğer yok banlanıcaksınız olmaz falan derse inanmayın dolandırıcıdır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı