İndirdiğin program ile şifre değişsen bile tokeni yeniden alabilir. Malwarebytes ile tam tarama yap virisü kaldır ondan sonra şifre değştir sorun çözülür.
Şifrenizi değiştirin hocam. Bir şey yapamaz token ile hesaba girip. Ayarlardan cihazlar kısmına gelip bakar mısınız?Discord'dan bir adam tokenimi aldığımı söyleyerek hesabıma giriyor. Ne yapabilirim? Bir program indirdim ve bu oldu.
Şifrenizi değiştirin hocam. Bir şey yapamaz token ile hesaba girip. Ayarlardan cihazlar kısmına gelip bakar mısınız?
O zaman son çare temiz bir format.Hepsini kaldırdım adam bana ekran görüntüsü attı her şifremi değiştirdiğimde adama token ve şifrem gidiyormuş.
O zaman son çare temiz bir format.
2AD açtınız mı? Discord desteğe de yazabilirsiniz ve her tokeniniz değiştiğinde o herife gidemez.Hepsini kaldırdım adam bana ekran görüntüsü attı her şifremi değiştirdiğimde adama token ve şifrem gidiyormuş.
2ad açtınız mı? Discord desteğe de yazabilirsiniz ve her tokeniniz değiştiğinde o herife gidemez.
Eki Görüntüle 1685657
Buradan bilmediğiniz botların yetkilerini alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.