Discord'ta Ekran Paylaşımı Sorunu

hsynulassudem

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Selamlar. Arkadaşlar benim böyle bir sorunum var. Discord'ta ekran paylaşımından tüm ekranı alamıyorum. Eskiden alabiliyordum. Ayrıca ekran paylaşımı açarkenki menüde "siyah ekran" olarak gösteriliyor. Uygulama penceresinden paylaşmakta sıkıntı yok. Tek sıkıntı tüm ekranı paylaşmakta. Bunu nasıl çözeceğim? Teşekkür ederim.

Ekran Alıntısı.PNG

Arkadaşlar bilmenizi isterim tüm driverları güncelledim
discordu kurup yeniden yükledim ve işe yaramadı. bir el atın lütfen.
Discordun ayarlarıyla oynadım cache dosyalarını sildim hiçbir işe yaramadı
Bios güncellemelerinide yaptım sorunum çözülmedi. baya yardımcı oldunuz aslında (!)

Arkadaşlar çıkış yaptım, tekrar girdim. Hiç düşünmemiştim işe yarayacağını ama oldu galiba. Paylaşabiliyorum. Ama bundan kaynaklı olmuyor olabilir. Geçenlerde büyük Windows güncellemesi gelmişti, onu yaptıktan sonra Discord'u açmadım zaten. Daha şimdi açtım çıkış yapıp bir daha girdim bir nedenden dolayı sorun hangisiyle çözüldü bilmiyorum. Yani bilmiyorum tam olarak nasıl çözdüğümü. Yaptığım adımları falan uygulayın.

Artı -2 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı