Discord'ta Mikrofonum Olmadan Sesi Karşı Tarafa Nasıl Verebilirim?

ai.Wxby

Kilopat
Daha fazla  
Profil Kapağı
1524848434
Merhabalar forum sakinleri,

Discord üzerinden ekran paylaşımı yapıyorum ve sistemin sesini karşı tarafa vermek istiyorum ancak mikrofonum olmadığı için veremiyorum. Mikrofonum olmadan sistemimin sesini paylaşmam mümkün müdür? Eğer mümkünse bunu nasıl yapabilirim?

Discord'da ekran paylaşmayı açtıktan sonra sana görüntü kalitesi hakkında birkaç bir şey soruyor o penceredeyken sağ tarafta Uygulama penceresi ismiyle bir sekme görmen lazım. O sekme altından ses ayarını açıp paylaşa bastıktan sonra vermesi gerekiyor.

Ekran paylaşımı yaparken tüm ekranı değilde ses vermek istediğiniz uygulamayı (örneğin Youtube videosu ise Opera'yı) seçerek sadece onun görüntüsünü verirseniz Windows seslerinin karşıya gitmesi gerek. Eğer bu şekilde gitmiyorsa komple ekranı verin. İkisinden birinde gitmesi lazım öyle hatırlıyorum.

Ses Denetim Masası altından Stereo Karışımı kapalı ise aç.
Açıktı hocam.
Discord'da ekran paylaşmayı açtıktan sonra sana görüntü kalitesi hakkında birkaç bir şey soruyor o penceredeyken sağ tarafta Uygulama penceresi ismiyle bir sekme görmen lazım. O sekme altından ses ayarını açıp paylaşa bastıktan sonra vermesi gerekiyor.
Hocam bu durum özel aramalarda oluyor. Ama yine de işe yaramıyordu.
Ekran paylaşımı yaparken tüm ekranı değilde ses vermek istediğiniz uygulamayı (örneğin Youtube videosu ise Opera'yı) seçerek sadece onun görüntüsünü verirseniz Windows seslerinin karşıya gitmesi gerek. Eğer bu şekilde gitmiyorsa komple ekranı verin. İkisinden birinde gitmesi lazım öyle hatırlıyorum.
Hocam dediğiniz gibi yaptım oldu. Tek bir uygulamayı paylaşınca ses gidiyor. Ama bu sefer de başka bir uygulamadaki sesi dinletmek için tekrar yayın açmam gerekiyor.

Vaktinizi ayırıp konumla ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Hepinize minnettarlığımı sunuyorum.

Açıktı hocam.

Hocam bu durum özel aramalarda oluyor. Ama yine de işe yaramıyordu.

Hocam dediğiniz gibi yaptım oldu. Tek bir uygulamayı paylaşınca ses gidiyor. Ama bu sefer de başka bir uygulamadaki sesi dinletmek için tekrar yayın açmam gerekiyor.

Vaktinizi ayırıp konumla ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Hepinize minnettarlığımı sunuyorum.
Önemli değil iyi günler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı