Discord'ta Spotify etkinliği gözükmüyor

Yer
Red Bull Ring
Discord'da Spotify hesabım bağlı olmasına rağmen "Spotify dinliyor" yazısı gözükmüyordu ve dinlediğim şarkı Spotify durumu olarak çıkmıyordu, bağlantılar'da Profil'de göster ve durumumu Spotify olarak göster açık, Windows'um güncel ve bu sorun benim PC'de var sadace. Başka bilgisayarda denedim aynı hesaplar ile, hiçbir sorun çıkmadı. Oyun etkinliğin'de Spotify'ı eklediğimde "Spotify oynuyor" yazıyor; sadace şarkı'da gözükmüyor. Discord'u 2 kere yükleyip sildim, aynısını Spotify için de yaptım. Ayrıca Spotify'ı hem kendi sitesinden hem de Microsoft Store'dan indirdim. Hiçbir değişiklik olmadı. Bana lütfen çözüm önerin. Tüm forumları okuyorum. Hepsi genel bilgileri söylemiş. Benim sorunuma bir çözüm bulalım lütfen.

Dosya Ekleri

• ss1spotify.JPG
    ss1spotify.JPG
    11,5 KB · Görüntüleme: 167
Son düzenleyen: Moderatör:
DC ile bağlantılı olan Spotify hesabı ile kullandığınız hesap aynı mı?
Bende aynı sorunu yaşamıştım sorun hesapların farklı olmasıydı.

Uygulamadan bağlanıyorsunuz gibi görünüyor. Acı bir olaydan sonra Discord'un böyle tanıma konularında web tarayıcısındaki bağlanılan hesabı tanıdığını öğrendim. Ayrı bir hesaba giriş yapmışsanız kapatın.

Spotify hesabınızı kaldırıp tekrar bağlayın. Sorunu böyle çözmüştüm.
Birsürü kez denedim :/
Uygulamadan bağlanıyorsunuz gibi görünüyor. Acı bir olaydan sonra Discord'un böyle tanıma konularında web tarayıcısındaki bağlanılan hesabı tanıdığını öğrendim. Ayrı bir hesaba giriş yapmışsanız kapatın.
aynı hesaba bağlanıyorum dostum nasıl yapacağımı bilmiyorum gerçekten bunalttı.

Son düzenleme:
Birsürü kez denedim :/

aynı hesaba bağlanıyorum dostum nasıl yapacağımı bilmiyorum gerçekten bunalttı.
Bu linke girin. Sağ üstte "bir talep gönder" butonuna basın ama önce oturum açın. Daha sonra Türkçe olarak destek talebinizi gönderin. Discord ekibi sorununuzun çözülmesi için talimatlar verecektir. Bu da olmazsa Discord'u silip yüklemeyi deneyin. (Hesabınızı silmeyin, uygulamayı kaldırıp tekrar indirin.)

Bu linke girin. Sağ üstte "bir talep gönder" butonuna basın ama önce oturum açın. Daha sonra Türkçe olarak destek talebinizi gönderin. Discord ekibi sorununuzun çözülmesi için talimatlar verecektir. Bu da olmazsa Discord'u silip yüklemeyi deneyin. (Hesabınızı silmeyin, uygulamayı kaldırıp tekrar indirin.)
2 kere sildim yükledim ama ticket atıcam

Aynı sorundan bende şikayetçiydim, biraz araştırma yaptım ve "Better Discord" yazılımını kullandığım için spotify etkinliğimin gözükmediğini fark ettim. Eğer kullanıyorsan denetim masasından kaldır ve temiz bir discord kurulumu yap.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı