Discord'ta Spotify etkinliği gözükmüyor

Aynı sorundan bende şikayetçiydim, biraz araştırma yaptım ve "better Discord" yazılımını kullandığım için Spotify etkinliğimin gözükmediğini fark ettim. Eğer kullanıyorsan denetim masasından kaldır ve temiz bir Discord kurulumu yap.

Better Discord gereksiz ve çöp bir uygulama olarak görüyorum koyduğum arka plan da bug olmuştu çok uzun süre düzelmemişti.

1605770186679.png

Discord > Ayarlar > Bağlantılar.
"Durumunu Spotify olarak göster."e basarsan bir şarkı falan dinlediğin zaman etkinlik kısmında gözükür.

"Profilde görüntüle." der isen Spotify hesabın ve oynatma listelerin ismine tıkladığında hesaplar kısmında gözükür.

İkisininde açık olduğundan emin ol.

Eki Görüntüle 742727
Discord > Ayarlar > Bağlantılar.
"Durumunu Spotify olarak göster."e basarsan bir şarkı falan dinlediğin zaman etkinlik kısmında gözükür.

"Profilde görüntüle." der isen Spotify hesabın ve oynatma listelerin ismine tıkladığında hesaplar kısmında gözükür.

İkisininde açık olduğundan emin ol.
İkisi'de açık hacım ya bir türlü çözemedim ya şimdi ticket atsam'da aynı şeyleri diyorlar sadace benim bilgisayarda oluyor bu.

Arkadaşlar Win 10 için çözüm ü buldum PC'nize Spotify'i indirip kurduysanız Windows tuşuna basınca keşfet kısmında Spotify çıkıyor ona tıklayın o kendisi birkaç yükleme kurma işlemi yapıyor bilgilerinizi aktarıyor ondan sonra dinlediğiniz şarkılar Discord'da durum olarak gözüküyor

Arkadaşlar Win 10 için çözüm ü buldum PC'nize Spotify'i indirip kurduysanız Windows tuşuna basınca keşfet kısmında Spotify çıkıyor ona tıklayın o kendisi birkaç yükleme kurma işlemi yapıyor bilgilerinizi aktarıyor ondan sonra dinlediğiniz şarkılar Discord'da durum olarak gözüküyor
Dostum bende başlatta keşfette spotify gözükmüyor

Çözümünüzü yazayım konuyu yeni gördüm.
Spotify-Sosyal ayarlarından “Dinleme Aktivitemi Paylaş’ı aktif edin.
Bu arada yukarıda yazılanlar trajikomik.

Çözümünüzü yazayım konuyu yeni gördüm.
Spotify-sosyal ayarlarından “dinleme aktivitemi paylaş’ı aktif edin.
Bu arada yukarıda yazılanlar trajikomik.

Cevabınız için teşekkür ederim ama o seçenek aktif olmasına rağmen sorun devam ediyor sadace Spotify web Player'dan dinleyince Discord görüyor garip bir şekilde Discord Spotify programını da görmüyor oyun etkinliğinde seçiyorum ama dinliyor değil oynuyor gözüküyor.

Discord'ta profilini görüntüle orada bağlı olduğun uygulamalardaki hesapların gözüküyor. Aynı sorunu bende yaşadım. Ama Sıkıntının Discord'un eski Spotify hesabıma bağlandığını gördüm. Bahsettiğim yerde Spotify'ın üstüne tıkla. Sonra hesap uygulamada kullandığın hesap mı onu kontrol et. Discord hesabını verirsin oradan daha ayrıntılı anlatabilirim istersen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı