Discord'ta yayın açtığım zaman biri katılınca acayip ping çıkıyor. Önceki bilgisayarımda bu sorun yoktu, o bilgisayar Windows 10'du ama şu anki Windows 11, ondan dolayı olmuş olabilir mi?
Discord'ta yayın açtığım zaman biri katılınca acayip ping çıkıyor. Önceki bilgisayarımda bu sorun yoktu, o bilgisayar Windows 10'du ama şu anki Windows 11, ondan dolayı olmuş olabilir mi?
İnternetinizi kablo ile mi kullanıyorsunuz yoksa wifi ile mi? Eğer wifi ile kullanıyorsanız biraz zahmetli olacak ama bir ethernet kablosu bağlayıp öyle deneyin. Sorun düzelmezse tekrar Windows 10'a downgrade edin işletim sisteminizi.
İnternetinizi kablo ile mi kullanıyorsunuz yoksa Wi-Fi ile mi? Eğer Wi-Fi ile kullanıyorsanız biraz zahmetli olacak ama bir Ethernet kablosu bağlayıp öyle deneyin. Sorun düzelmezse tekrar Windows 10'a downgrade edin işletim sisteminizi.
Arkadaşınıza Skype aracılığıyla bir ekran paylaşımı yapmayı dener misiniz? Sorun devam ediyorsa maalesef aklıma Windows 10'a düşürmekten başka bir çözüm gelmiyor. Eğer Skype'ta sorun oluşmuyorsa Discord'un AppData'daki dosyaları da dahil tüm dosyalarını silip temiz bir kurulum gerçekleştirin.
Arkadaşınıza Skype aracılığıyla bir ekran paylaşımı yapmayı dener misiniz? Sorun devam ediyorsa maalesef aklıma Windows 10'a düşürmekten başka bir çözüm gelmiyor. Eğer Skype'ta sorun oluşmuyorsa Discord'un Appdata'daki dosyaları da dahil tüm dosyalarını silip temiz bir kurulum gerçekleştirin.
Hocam Windows 11'den kaynaklı büyük ihtimal çünkü Skype'dan da yayın açınca ping çıkıyor.
Hocam 1 ay sonra şunu fark ettimki arkadaşımda Windows 11 kullanıyormuş. Ondan yayın açmasını istedim. Ve yayın açınca bir değişiklik bulunmadı fakat ben yayın açınca 1900 mse kadar çıkıyor, üstelik daha demin test ettim evdeki Windows 10 cihaz ile yayın açılınca 50 ile 90 ms arası oynuyor fakar Windows 11'den açınca dediğim gibi 1900'e kadar çıkıyor. Üstelik arkadaşımla internetlerimiz arasında fazlada fark yok bir bakabilirseniz sevinirim.