Discord'ta yayın açılınca çok ping çıkıyor

Enes Mahir

Hectopat
Daha fazla  
Discord'ta yayın açtığım zaman biri katılınca acayip ping çıkıyor. Önceki bilgisayarımda bu sorun yoktu, o bilgisayar Windows 10'du ama şu anki Windows 11, ondan dolayı olmuş olabilir mi?

Ekran görüntüsü 2023-12-31 141006.png

Ekran görüntüsü 2023-12-31 141239.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Discord'ta yayın açtığım zaman biri katılınca acayip ping çıkıyor. Önceki bilgisayarımda bu sorun yoktu, o bilgisayar Windows 10'du ama şu anki Windows 11, ondan dolayı olmuş olabilir mi?

Eki Görüntüle 2069826

Eki Görüntüle 2069827
Sorunun Windows 11'e geçirdiğinizden dolayı olduğunu sanmam. Upload hızınız çok düşük, sorunun upload hızından kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Fakat önceki bilgisayarımda da bu internet hızlarını alıyordum internetimde bir değişiklik yok.
İnternetinizi kablo ile mi kullanıyorsunuz yoksa wifi ile mi? Eğer wifi ile kullanıyorsanız biraz zahmetli olacak ama bir ethernet kablosu bağlayıp öyle deneyin. Sorun düzelmezse tekrar Windows 10'a downgrade edin işletim sisteminizi.

İnternetinizi kablo ile mi kullanıyorsunuz yoksa Wi-Fi ile mi? Eğer Wi-Fi ile kullanıyorsanız biraz zahmetli olacak ama bir Ethernet kablosu bağlayıp öyle deneyin. Sorun düzelmezse tekrar Windows 10'a downgrade edin işletim sisteminizi.

Kablolu kullanıyorum ama bunu Windows 10'a düşürmeden çözümü olmaz mı?

Kablolu kullanıyorum ama bunu Windows 10'a düşürmeden çözümü olmaz mı?
Arkadaşınıza Skype aracılığıyla bir ekran paylaşımı yapmayı dener misiniz? Sorun devam ediyorsa maalesef aklıma Windows 10'a düşürmekten başka bir çözüm gelmiyor. Eğer Skype'ta sorun oluşmuyorsa Discord'un AppData'daki dosyaları da dahil tüm dosyalarını silip temiz bir kurulum gerçekleştirin.

Arkadaşınıza Skype aracılığıyla bir ekran paylaşımı yapmayı dener misiniz? Sorun devam ediyorsa maalesef aklıma Windows 10'a düşürmekten başka bir çözüm gelmiyor. Eğer Skype'ta sorun oluşmuyorsa Discord'un Appdata'daki dosyaları da dahil tüm dosyalarını silip temiz bir kurulum gerçekleştirin.

Tamamdır sağ olun ben bir deneyeyim.

Hocam Windows 11'den kaynaklı büyük ihtimal çünkü Skype'dan da yayın açınca ping çıkıyor.

Hocam 1 ay sonra şunu fark ettimki arkadaşımda Windows 11 kullanıyormuş. Ondan yayın açmasını istedim. Ve yayın açınca bir değişiklik bulunmadı fakat ben yayın açınca 1900 mse kadar çıkıyor, üstelik daha demin test ettim evdeki Windows 10 cihaz ile yayın açılınca 50 ile 90 ms arası oynuyor fakar Windows 11'den açınca dediğim gibi 1900'e kadar çıkıyor. Üstelik arkadaşımla internetlerimiz arasında fazlada fark yok bir bakabilirseniz sevinirim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı