Discord'un bu gece devlete log vereceği doğru mu?

umut.3264

Decapat
Daha fazla  
Hayırlı günler, bu haber doğru mudur? Discord bu gece saat 00:00'dan sonra devlete log verecekmiş, işte suç işleyenler karakola gidecekmiş. Haber doğru mu yalan mı?

Log verseler bile devletin milyon tane adamı yakalaması mümkün değil çok ağır suçlar dışındaki kişileri affederler.

Abartmayın o kadar çok yoktur.

Binlerce illegal sunucu var hepsinin üye sayısı 50kdan fazla log vereceklerse tüm zamanların logunu verecekler sizin gündemde gördüğünüz yıllarda başlamadı bu illegal olaylar.

Binlerce illegal sunucu var hepsinin üye sayısı 50kdan fazla log vereceklerse tüm zamanların logunu verecekler sizin gündemde gördüğünüz yıllarda başlamadı bu illegal olaylar.
Hocam biliyorum sizin gündemde gördüğünüz yıllarda başlamadı demenize gerek yok ben zaten uzun suredir kullanıyordum Discordu. Doğrulanmış botum bile vardı 700.000 civarı kullanıcısı olan.

Hocam biliyorum sizin gündemde gördüğünüz yıllarda başlamadı demenize gerek yok ben zaten uzun suredir kullanıyordum Discord'u. Doğrulanmış botum bile vardı 700.000 civarı kullanıcısı olan.

O zaman iyi biliyor olmalısın sende logların kısa dönem değil uzun dönem log veriliceğini açılması için bahane log vermeleri logları alsalar bile 3-5 tane haberlik tutuklama yaparlar o kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…