Çözüldü Discord'un erişim engeli kaldırıldı mı?

• Konuyu başlatan xd xd
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 201
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xd xd

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 7800x3d / SAPPHIRE Radeon RX 9060 XT PULSE 16GB / Lexar 32GB (2x16GB) Thor OC 6000MHz / Asus Prime B650M-R / KIOXIA EXCERIA PRO 1TB NVMe M.2 SSD /
Merhaba, normalde DNS ya da VPN üzerinden giriş yapıyordum ancak bu kez PC’den VPN veya DNS açık değilken Google üzerinden girdim ve site sorunsuz şekilde açıldı. Aynı durumu mobil veride de denedim, yine giriş yapabildim. Sağa sola baktım ama konuyla ilgili herhangi bir haber göremedim. Sizce engel kaldırılmış olabilir mi?

Hayır, kaldırılmadı. Bazen bu şekilde giriş yapabiliyorsun fakat engel devam ediyor.

Ben de aylardır Discord kullanmıyordum, 2 hafta önce indirdim ve hiçbir işlem yapmadan 2 haftadır sıkıntısız kullanabiliyorum.

Engelleyip engellememe arasında kararsız kalmışlar demek ki.

Nerede o güzel günler...

Hâlen devam ediyor erişim engeli :/

Ya engellidir yada değildir yani böyle bi girip bi girememek saçma zaten istediğin kadar engelle herkes hala eskisi gibi kullanıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…