Discovery II Yerine Victor U2 Almalı Mıyım ?

Darkleoder

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, yeğenim bir telefon alıcak Discovery II alıcak lakin Plus modeli yani SD kart yuvalısı cıkmadı. Daha bana bu telefon markasını gönderdi iyi mi sizce ?
İncelemesi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
dh de ana konu var alanların %95 i, şarjdan şikayetçi rom arıyolar bataryadanmı romdan kaynaklı dıemı şarj senın ıcın fazla problem deılse al ama konuya bakmanı onerırım adamlar işlemci max 1,200 min 600 mhz yapıp batarya az gıtsın dıe bu yola bıle başvurdular :D

merhabalar k5onix kardeşim o bunu demiş şu şunu demiş diye konuşma ben telefonu kullanıyorum cayır cayır 2 günü rahat cıkarıyor hatta bazen %30 felen kalıyor 2. güne 2-3 oyunu arka planda acık bırakıp sarjını bitirmeye çalışıyorum ben memnunum tavsiye ederim oyunlarda kasma felen olmuyor ama tek sorun kılıf yok

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı