Dishonered'da ne yapmam lazım?

Daha fazla  
Oyunu çözemedim bir türlü ve kafayı yiyeceğim artık, o yüzden bu konuyu açtım.
Oyunun baş kısımlarını biraz yaptım güzeldi ama sonra aşırı zorlaşmaya başladı, kolayda oynamama rağmen.
Silahlar neredeyse gıdıklıyordu, kılıç neredeyse hiç hasar vermemeye başladı. Ne yapacağımı bilemiyorum, videolara ne bakıyorum millet uçup kaçıyor oyunda.

Oyunu çözemedim bir türlü ve kafayı yiyeceğim artık, o yüzden bu konuyu açtım.
Oyunun baş kısımlarını biraz yaptım güzeldi ama sonra aşırı zorlaşmaya başladı, kolayda oynamama rağmen.
Silahlar neredeyse gıdıklıyordu, kılıç neredeyse hiç hasar vermemeye başladı. Ne yapacağımı bilemiyorum, videolara ne bakıyorum millet uçup kaçıyor oyunda.
Oyunu gizlilikle bitirmek çok daha kolay, sessiz bitirmeyi deneyin. Kılıç hasar vermiyorsa düşmanların üstüne veya hızlıca arkalarına geçip takedown ile işlerini hızlıca bitirmeyi deneyin.

Şu an hangi yeteneklere sahipsin bilmiyorum ama genelde düşmanların arkasından yaklaşıp kolayca indirebilirsin. Eğer hedefin değilseler dokunmana bile gerek yok.

Peki gizli nasıl gideceğim, bütün her yere bakıyor adamlar?
Hocam her yere bakıyorlar tabi güvenlik onlar. :D Eğile eğile yavaş yavaş haritayı ezberleye ezberleye gitmeyi deneyin, zaten ana hedefiniz değilse güvenliklere dokunmanızın bir anlamı yok.

Şu an hangi yeteneklere sahipsin bilmiyorum ama genelde düşmanların arkasından yaklaşıp kolayca indirebilirsin. Eğer hedefin değilseler dokunmana bile gerek yok.
Çoğu yolumun önünde oluyor hocam, mecbur savaşmam lazım. Görünmez olup gitme yoksa tabi, ki bende yok bilmiyorum sonradan geliyor mu.

Hocam her yere bakıyorlar tabi güvenlik onlar. :D Eğile eğile yavaş yavaş haritayı ezberleye ezberleye gitmeyi deneyin, zaten ana hedefiniz değilse güvenliklere dokunmanızın bir anlamı yok.
Eğilince yine görüyorlar ama.

Çoğu yolumun önünde oluyor hocam, mecbur savaşmam lazım. Görünmez olup gitme yoksa tabi, ki bende yok bilmiyorum sonradan geliyor mu.
Her haritada en azından bir kaç alternatif yolunuz var diye biliyorum hocam, keşif yapın alternatif yollar bulun.

Çoğu yolumun önünde oluyor hocam, mecbur savaşmam lazım. Görünmez olup gitme yoksa tabii, ki bende yok bilmiyorum sonradan geliyor mu?

Kapı gibi bir yerde nöbet tutuyorlarsa herkes arkasını döndüğünde aralarına ışınlanabilirsin, sonra da yine kimsenin görmeyeceği bir yere ışınlanma atarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı