Dishonored 1 kaç saat sürüyor?

Just a Minute

Hectopat
Katılım
17 Şubat 2021
Mesajlar
3.304
Çözümler
5
Yer
Düzce
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dishonored 1 kaç saat? İnternette 12-14 diyor ama ben bayağı geze geze oynadığım ve arada AFK bıraktığım için bayağı değişmiştir bu süre. Emily'i daha yeni kurtardım bölümü bitirdim oyundan çıktım Steam'de 12 saat var bayağı açık kalmış oyun galiba.
 
Emily'i kurtarma görevi oyunun erken aşamalarında. Yani evet, fazla süre geçirmişsiniz. Bunun haricinde oyun toplam 10-13 saat arası sürüyor.
 
Son düzenleme:
Ben 14 saatte bitirmişim, bence 12 saat iyi değer.
 
8-9 saat gibi bir sürede bitebiliyor bu oyun. Benden sonra kardeşim oynamıştı toplam 16 saat var hesabımda. Çok farklı oynanış stili var aynı bölümü insanlar tekrar tekrar oynamak istiyor kimileri 50 60 saat gömmüştür bu oyuna.

Dishonored birkaç saat? İnternette 12-14 diyor ama ben bayağı geze geze oynadığım ve arada AFK bıraktığım için bayağı değişmiştir bu süre. Emily'i daha yeni kurtardım bölümü bitirdim oyundan çıktım Steam'de 12 saat var bayağı açık kalmış oyun galiba.
 
Steam datasında (yaklaşık 3k oyuncu) ana hikaye 12-14 saat, tam oyun ise ortalama 36 saatte bitirilmiş. Sadece ana hikaye odaklanarak zaman kazanabilirsin.
Yok hocam ya ben ortalıkta geze geze oynamayı seviyorum.

Oyun için hangi DLC'leri önerirsiniz? Hikayeye dahil olarak.
 
Son düzenleme:
Yok hocam ya ben ortalıkta geze geze oynamayı seviyorum.

Oyun için hangi DLC'leri önerirsiniz? Hikayeye dahil olarak.
Bütün DLC'leri öneririm ama 2 hikâye DLC'si de Corvo'nun hikâyesini devam ettirmiyor yani oyun hikâyesinin bir devamı değil. DLC'lerde oyun başında İmparatoriçe'yi öldüren Daud ile oynuyorsunuz. Zaten ana hikâyede ilerledikçe bu karakteri daha yakından tanıyacaksınız.
 

Geri
Yukarı