umudatalim Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 128 Çözümler 1 23 Kasım 2020 #11 Dishonored 1'i ilk oynayın, ardından ikiye geçin. Çünkü ikiden bire geçtiğiniz taktirde bir gözünüzde berbat bir hal alıyor. Şahsen ilk birinci seriyi bitirdim. Ardından ikinci seriyi, sonrasında tekrardan bire dönmeye çalıştım. Bu deneyim oradan geliyor.
Dishonored 1'i ilk oynayın, ardından ikiye geçin. Çünkü ikiden bire geçtiğiniz taktirde bir gözünüzde berbat bir hal alıyor. Şahsen ilk birinci seriyi bitirdim. Ardından ikinci seriyi, sonrasında tekrardan bire dönmeye çalıştım. Bu deneyim oradan geliyor.
Hellblazer Aku Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Whiterun Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #12 Pringles Kedisi dedi: Oyunu grafiği eskimi peki? Bu yıllara göre. Genişletmek için tıkla... Oyunun grafikleri eskimez çünkü kendine has bi grafik tasarımı var kaplamalar belki gözünüze batabilir ama sorun olmaz.
Pringles Kedisi dedi: Oyunu grafiği eskimi peki? Bu yıllara göre. Genişletmek için tıkla... Oyunun grafikleri eskimez çünkü kendine has bi grafik tasarımı var kaplamalar belki gözünüze batabilir ama sorun olmaz.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 23 Kasım 2020 #13 Pringles Kedisi dedi: Size de aynı soruyu soruyorum grafiği bu yıllara göre eski mi? Grafik fark etmez ama sadece soruyorum. Genişletmek için tıkla... Dishonored grafiksel olarak Borderlands gibi bir oyun. Yıllar geçse de grafikleri eskimez.
Pringles Kedisi dedi: Size de aynı soruyu soruyorum grafiği bu yıllara göre eski mi? Grafik fark etmez ama sadece soruyorum. Genişletmek için tıkla... Dishonored grafiksel olarak Borderlands gibi bir oyun. Yıllar geçse de grafikleri eskimez.
M MelihTMF Kilopat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 278 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #14 Hazır konu aktifken sağlam hikayeli oyun önerir misiniz? En son RDR2, Witcher 3 ve beyond Two Souls efsanelerinden sonra oyunlar boş gelmeye başladı
Hazır konu aktifken sağlam hikayeli oyun önerir misiniz? En son RDR2, Witcher 3 ve beyond Two Souls efsanelerinden sonra oyunlar boş gelmeye başladı
Pringles Kedisi Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 1.111 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #15 Onur Altuğ Sever dedi: Dishonored grafiksel olarak Borderlands gibi bir oyun. Yıllar geçse de grafikleri eskimez. Genişletmek için tıkla... Borderlands’in grafiğine bayılıyorum. Hatta Borderlands 2’yi çok bitirmişliğim var. Öyle tatlı bir grafik varsa Dishonored’da gayet güzel olur. MelihTMF dedi: Hazır konu aktifken sağlam hikayeli oyun önerir misiniz? En son RDR2, Witcher 3 ve beyond Two Souls efsanelerinden sonra oyunlar boş gelmeye başladı Genişletmek için tıkla... Oyunlar boş gelmeye başladıysa zaten gerek yok oynamaya. Bırak oyunları bir rahatla.
Onur Altuğ Sever dedi: Dishonored grafiksel olarak Borderlands gibi bir oyun. Yıllar geçse de grafikleri eskimez. Genişletmek için tıkla... Borderlands’in grafiğine bayılıyorum. Hatta Borderlands 2’yi çok bitirmişliğim var. Öyle tatlı bir grafik varsa Dishonored’da gayet güzel olur. MelihTMF dedi: Hazır konu aktifken sağlam hikayeli oyun önerir misiniz? En son RDR2, Witcher 3 ve beyond Two Souls efsanelerinden sonra oyunlar boş gelmeye başladı Genişletmek için tıkla... Oyunlar boş gelmeye başladıysa zaten gerek yok oynamaya. Bırak oyunları bir rahatla.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 23 Kasım 2020 #16
M MelihTMF Kilopat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 278 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #17 Pringles Kedisi dedi: Borderlands’in grafiğine bayılıyorum. Hatta Borderlands 2’yi çok bitirmişliğim var. Öyle tatlı bir grafik varsa Dishonored’da gayet güzel olur. Oyunlar boş gelmeye başladıysa zaten gerek yok oynamaya. Bırak oyunları bir rahatla. Genişletmek için tıkla... Boş gelme derken oyun değil çıta çok yükseldiği için o oyunlar kadar zevk vermiyorlar.
Pringles Kedisi dedi: Borderlands’in grafiğine bayılıyorum. Hatta Borderlands 2’yi çok bitirmişliğim var. Öyle tatlı bir grafik varsa Dishonored’da gayet güzel olur. Oyunlar boş gelmeye başladıysa zaten gerek yok oynamaya. Bırak oyunları bir rahatla. Genişletmek için tıkla... Boş gelme derken oyun değil çıta çok yükseldiği için o oyunlar kadar zevk vermiyorlar.
Pringles Kedisi Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 1.111 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #18 Onur Altuğ Sever dedi: Eki Görüntüle 748068 Eki Görüntüle 748069 Eki Görüntüle 748070 Genişletmek için tıkla... Bir saniye oyun Türkçe mi?
Onur Altuğ Sever dedi: Eki Görüntüle 748068 Eki Görüntüle 748069 Eki Görüntüle 748070 Genişletmek için tıkla... Bir saniye oyun Türkçe mi?
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 23 Kasım 2020 #19 Pringles Kedisi dedi: Bir saniye oyun Türkçe mi? Genişletmek için tıkla... Serinin çevirileri yapıldı.
Pringles Kedisi dedi: Bir saniye oyun Türkçe mi? Genişletmek için tıkla... Serinin çevirileri yapıldı.
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #20 İlk oyun çok iyi. İlk oyunu bitirdim ve ne ara bitirdiğinmi fark etmedim bile fakat 2. oyunda 3 4 saat sonra sildim 2 kez.
İlk oyun çok iyi. İlk oyunu bitirdim ve ne ara bitirdiğinmi fark etmedim bile fakat 2. oyunda 3 4 saat sonra sildim 2 kez.