Dishonored 2 %100 Türkçe Yama Var mı?

bonjour

Kilopat
Katılım
6 Ekim 2014
Mesajlar
387
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar,

İndirime girince Dishonored 2'yi satın aldım ancak diyaloglar, notlar ve rehberler çok olduğu için Türkçe oynamak istedim. Ancak bulduğum Türkçe yama sadece altyazılarda var ve yetersiz(bazen İngilizce diyaloglar da çıkıyor) Oyun içerisindeki notlarda, rehber anlatımlarında..vs Türkçe olmadığı için yamanın pek bir esprisi kalmadı. Var mıdır acaba daha iyisi, daha sonra çıkanı..vs? Hiç %100 Türkçe yama ile oynayan oldu mu?
 
Onlar artık çeviri yapmıyor diye biliyorum. Çeviri zamanları yeni olabilir ama o oyunların çoğu önceden zaten çevrilmiş oyunlar. Farkettiyseniz devam eden projeler bölümü de boş ve çok küçük ve genelde çok küçük oyunlarda yama yapıyorlar.
Eki Görüntüle 420948
İnsanlar bir süre sonra gönüllü çalışmaktan bıkıyorlar. Ya da aldıkları para az gelmiştir.
 
Oyun çeviri baya adam ayrıldı. Zaten siteyi yöneten adamı biraz takip etsen anlarsın. Adam siteyi Twitch, Twitter, Facebook, Youtube eklentileri ile ağır çalışan bir çöpe dönüştürdü. Çoğu yama bağlantısını ise zararlı reklam içerik barındıran, para kazandıran bağlantı sitelerine yönlendirmiş. Ben bu platformu başka biri satın almadığı sürece düzeleceğini sanmıyorum. Yani oyun çeviri bundan sonra iyi içerik yapabileceğini sanmıyorum. @Onur Altuğ Sever

Bildiğim kadarıyla ayrılan baya kişi Animus projesi sitesini açmıştı.
 
Son düzenleme:
Animus Projesi ekibi de maşallah, bir Türkçe yama için 25₺ istiyorlar.
Yanlış hatırlamıyorsam bir oyuna istedikleri çeviri fiyatı oyunun kendi fiyatından fazlaydı şaka gibi. :D Batman Arkham Knight olabilir emin değilim. Bir de Qnoopss gibi gönüllü çeviri yapanlara kızıyorlar, "biz onu çevirip satacaktık, sen niye ücretsiz çevirdin" gibisinden.
 
Yanlış hatırlamıyorsam bir oyuna istedikleri çeviri fiyatı oyunun kendi fiyatından fazlaydı şaka gibi. :D Batman Arkham Knight olabilir emin değilim. Bir de Qnoopss gibi gönüllü çeviri yapanlara kızıyorlar, "biz onu çevirip satacaktık, sen niye ücretsiz çevirdin" gibisinden.
Tamam, adam haklılar bir bakıma. Çok fazla emek harcıyorlar, ama onun yerine 1 defalığa mahsus 25-30₺ arası bir ücret alınsa daha iyi olur. Yoksa biri o yamaları alıp kendi sitesinde ücretsiz yayımlayabilir.
 
Bu işi bir hizmet işi olarak yapıyoruz. Kimseden bir ücret talep etmiyoruz. Ve herhangi bir beklentimiz yok. Sadece insanların bu oyunu anlayarak oynamalarını istiyoruz. Size de hak veriyorum. Çalışma yavaş ilerliyor. Çalışmada yer alan çevirmen sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek şekilde. Gönüllü çevirmenlik konusunda yeterince destek alamadık. Şimdilik sadece ben ve yeni katılmış bir arkadaş çeviri yapıyor. Yamayı parça parça güncellemeye devam edeceğiz. En sonunda %100 olarak paylaşacağız. Bu süreç boyunca çalışmanın hızlanması için çeviri konusunda yardımcı olabilirsiniz veya yardımcı olacak birilerini bulabilirsiniz. Geri bildirimlerde bulunabilirsiniz. Bunları yapacak durumda değilseniz bize moral verebilirsiniz. Sadece biraz daha sabretmenizi istiyoruz. Teşekkürler.
 
Konu eski ancak şu an Outsiden One nickli kullanıcının yaptığı %99+ Türkçe yama mevcut.

Olsun hocam, arama ile konuya gelenler bu çeviriye ulaşmış olurlar. Bende tekrar oynamayı düşünüyorum, bu yama ile oynarım artık. Teşekkürle .
 

Yeni konular

Geri
Yukarı