Dishonored 2 çok zor

Oyunu silmediysem o mekaniklere ulaşmak istememden. Merak ediyorum ilerileri.
Oyunda dodge ve bloklama konusunda ustalaşırsan kolay kolay hasar almazsın. Hem ileride yeni yeni özelliklerin açılıyor. O zaman oyunda istediğin gibi fantezi yapabiliyorsun, efsane güç gösterisi yapıyordum ben Dishonored serisinin oyunlarını oynarken. Oyun kesinlikle zor değil.

RB tuşunu bol kullanman lazım. Kılıç saldırılarını engellemeyi öğrenene kadar sık ölmen normal. Oyunu hatmetmiş gibi olarak söylüyorum, arkasına kıpırtı atıp çaktırmadan öldürmek dışında yapabileceğin bir şey yok. Üstüne düşman gelince RB ile bloklayıp karşı saldırı yap. Bunu öğrenmedikçe aşırı gizli gitsen bile bir yerde kesinlikle çuvallarsın. Eline geçen rünlerle ilk başta gölge ölümü ve kıpırtıyı geliştir.

Baktın ki beceremiyorsun, internetten %100 save indirip new game+ yap. Tüm özellikler açıkken bayağı rahatlarsın.

Ama alıştıktan sonra oyun hiç de zor değil. Bir zamandan sonra mekanizma askerlerinde bile zorlanmazsın. Pes etmeyip denemeye devam et.

Ben gamepad ile oynadığım için RB yazmışım. Fare ile oynuyorsan sağ tık ile bloklanıyor.
Hocam Dishonored 1 için %100 güvenli save var mı? Ben ilk oyununda zorluk yaşıyorum lazım da

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı