M1000 Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 213 Makaleler 1 3 Temmuz 2020 #1 Oyun da yaklaşık olarak 3 saatim falan vardı. Sonra gene oynarım diye oyunu kapattım. Sonra tekrar açtığımda oyun load ekranındayken kapanıyor. Çok araştırdım ama bir sonuca varamadım. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?
Oyun da yaklaşık olarak 3 saatim falan vardı. Sonra gene oynarım diye oyunu kapattım. Sonra tekrar açtığımda oyun load ekranındayken kapanıyor. Çok araştırdım ama bir sonuca varamadım. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?
Catastrophe Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.814 Çözümler 13 3 Temmuz 2020 #2 Oyun orijinal mi? Artı 0 Eksi
KS KS M1000 Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 213 Makaleler 1 3 Temmuz 2020 #3 Catastrophe dedi: Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Complete Collection versiyonu 1 ve doto da bir sıkıntı yok ama bunda var baktım ama bir sonuca varamadım. Artı 0 Eksi
Catastrophe dedi: Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Complete Collection versiyonu 1 ve doto da bir sıkıntı yok ama bunda var baktım ama bir sonuca varamadım.
Catastrophe Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.814 Çözümler 13 3 Temmuz 2020 #4 Windows ve driverlar güncel mi? Artı 0 Eksi
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 3 Temmuz 2020 #5 Dosya doğrulama işlemini yaptınız mı? Yapmadıysanız bir deneyin ek yöntem olarak şöyle bir şey gördüm bunu da bir deneyebilirsiniz. Steam üzerinden başlatma ayarlarına gidip verdiğim kodları yazın. Kod:Panoya kopyala +com_showLoadingScreen 0 -windowed Artı 0 Eksi
Dosya doğrulama işlemini yaptınız mı? Yapmadıysanız bir deneyin ek yöntem olarak şöyle bir şey gördüm bunu da bir deneyebilirsiniz. Steam üzerinden başlatma ayarlarına gidip verdiğim kodları yazın. Kod:Panoya kopyala +com_showLoadingScreen 0 -windowed
KS KS M1000 Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 213 Makaleler 1 16 Temmuz 2020 #6 Catastrophe dedi: Windows ve Driver'lar güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet ben oyunla alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum çünkü birçok insanda aynı durumu yaşamış. 261538 dedi: Dosya doğrulama işlemini yaptınız mı? Yapmadıysanız bir deneyin ek yöntem olarak şöyle bir şey gördüm bunu da bir deneyebilirsiniz. Steam üzerinden başlatma ayarlarına gidip verdiğim kodları yazın. Kod:Panoya kopyala +com_showLoadingScreen 0. -windowed Genişletmek için tıkla... Evet doğrulama yaptım sadece D2'de problem var (önerini denedim ama olmadı genede sağ ol) Arkadaşlar sorunun çözümünü sonunda bulabildim şöyle ki; Oyunun Save dosyasını sildim ve oyuna girdi benim Save sıkıntı çıkarmış şimdi oynuyorum oyunu. Artı 0 Eksi
Catastrophe dedi: Windows ve Driver'lar güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet ben oyunla alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum çünkü birçok insanda aynı durumu yaşamış. 261538 dedi: Dosya doğrulama işlemini yaptınız mı? Yapmadıysanız bir deneyin ek yöntem olarak şöyle bir şey gördüm bunu da bir deneyebilirsiniz. Steam üzerinden başlatma ayarlarına gidip verdiğim kodları yazın. Kod:Panoya kopyala +com_showLoadingScreen 0. -windowed Genişletmek için tıkla... Evet doğrulama yaptım sadece D2'de problem var (önerini denedim ama olmadı genede sağ ol) Arkadaşlar sorunun çözümünü sonunda bulabildim şöyle ki; Oyunun Save dosyasını sildim ve oyuna girdi benim Save sıkıntı çıkarmış şimdi oynuyorum oyunu.