A Akif.m Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 147 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #1 Rünlerle güç kazandım fakat 1-0 arası tüm slotlar dolu. Diğer skillerle nasıl yer değiştireceğim? Veya envanterdeki itemleri? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2023
Rünlerle güç kazandım fakat 1-0 arası tüm slotlar dolu. Diğer skillerle nasıl yer değiştireceğim? Veya envanterdeki itemleri?
M MehmetTrox Femtopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #2 Akif.m dedi: Rünlerle güç kazandım fakat 1-0 arası tüm slotlar dolu. Diğer skillerle nasıl yer değiştireceğim? Veya envanterdeki itemleri? Genişletmek için tıkla... Cevabı buldun mu? Artı 0 Eksi
Akif.m dedi: Rünlerle güç kazandım fakat 1-0 arası tüm slotlar dolu. Diğer skillerle nasıl yer değiştireceğim? Veya envanterdeki itemleri? Genişletmek için tıkla... Cevabı buldun mu?
KS KS A Akif.m Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 147 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #3 MehmetTrox dedi: Cevabı buldun mu? Genişletmek için tıkla... Buldum fakat üzerinden bayağı geçmişti yabancı bir kanal gösteriyordu. Artı 0 Eksi
MehmetTrox dedi: Cevabı buldun mu? Genişletmek için tıkla... Buldum fakat üzerinden bayağı geçmişti yabancı bir kanal gösteriyordu.
M MehmetTrox Femtopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #4 Akif.m dedi: Buldum fakat üzerinden bayağı geçmişti yabancı bir kanal gösteriyordu. Genişletmek için tıkla... Bende buldum ama o mesajı yazdıktan 1 gün sonra oyunu bitirdim. Artı 0 Eksi
Akif.m dedi: Buldum fakat üzerinden bayağı geçmişti yabancı bir kanal gösteriyordu. Genişletmek için tıkla... Bende buldum ama o mesajı yazdıktan 1 gün sonra oyunu bitirdim.